DALA 6.500 DINARA ZA NOKTE, PA ZGROZILA SVE! Kad je izašla iz salona zaprepastila se: Kakav manikir, da li je ovo normalno? VIDEO
Foto: Profimedia

VIDEO

DALA 6.500 DINARA ZA NOKTE, PA ZGROZILA SVE! Kad je izašla iz salona zaprepastila se: Kakav manikir, da li je ovo normalno? VIDEO

Žena -

Cene su se povećale svuda u svetu, a pošto je sve poskupelo često moramo da se odričemo nekih stvari koje se smatraju luksuzom. Ipak, postoje neke stvari od kojih se neodričemo nikada, a za dame je to uglavnom nega i bjuti tretmani.

Jedna devojka požalila se na TikToku kako izgledaju nokti koje je uradila za 55 evra (oko 6.500 dinara) u centru Ljubljane. Ona je okačila video snimak na kojem pokazuje svoje nokte i pita ljude da li je normalno da to košta 55 evra.

Ona ne samo da za tih 55 evra nije dobila manikir, te je bila puna zanoktica i sitnih posekotina, već su i nokti bili jako loše urađeni. Gel je bio loše razmazan i jako loše isturpijan.

- Samo hoću da vam pokažem kako izgledaju nokti za 55 evra u centru Ljubljane, a vi meni recite da li je vama ovo normalno? Mislim ja imam zanoktice, ali svakako da li vama ovo izgleda kao rad koji treba da se plati 55 evra - pitala je devojka u videu.

U komentarima mnogi su se iznervirali. "Sram ih bilo", "Isuse dragi", "To ti ja uradim za 1 evro", "Što si platila?", "Užas", "Ja to ne bih ni platila", "Ni za džabe", bili su samo neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:33

RAŠA ZAVODI RED I DISCIPLINU U MAJKAMA I SNAJKAMA: Nokti mogu da vam budu dugački i šest metara, ALI OVO ĆETE MORATI DA SREDITE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track