PAO DOGOVOR SA DEČKOM DA MOŽE DA SPAVA SA DRUGIMA: Došao da je iznenadi, pa nastao HAOS kad je u stanu video NJENOG GOSTA
Ilustracija, Foto: Profimedia

ovo nije očekivao

PAO DOGOVOR SA DEČKOM DA MOŽE DA SPAVA SA DRUGIMA: Došao da je iznenadi, pa nastao HAOS kad je u stanu video NJENOG GOSTA

Žena -

Nije retkost da se u današnje vreme parovi dogovaraju da imaju "otovoreni odnos", koji podrazumevaju da su oba partnera slobodna u tome da imaju druge partnere, bez bilo kakve obaveze.

Ovakav slučaj imala je i žena iz Velike Britanije, koja je svoje anonimno iskustvo o vezi podelila. Njena priča izazvala je bure i kontroverze na društvenim mrežama, a radi se o tome da se njen partner predomislio posle nekog vremena i da sada ne odobrava to ponašanje.

Šta se dogodilo?

Zaljubljeni par
foto: Profimedia

Njih dvoje se godinama poznaju, ali nikada do sada nisu izrazili želju da budu par. On je jednog vikenda došao da je iznenadi, a kada je u stanu zatekao drugog muškarca, nastao je haos.

- Ja sam žena u ranim dvadesetim i svog dečka sam upoznala preko interneta pre skoro dve godine. Apsolutno ga volim i oboje vidimo budućnost naše veze kada nam životi postanu malo bolji i naše karijere budu uspostavljene. Glavni problem je što on živi u Irskoj i od početka smo se složili da ćemo imati otvorenu vezu dok su stvari na daljinu - napisala je jedna žena iz Velike Britanije za Mirror.

prevara
foto: Shutterstock

Viđaju se često, uglavnom vikendima, ali očigledno ne svakog vikenda. Božić i Novu godinu provela je sa njim i njegovom porodicom, pa su se dogovorili da se ponovo sretnu u februaru oko Dana zaljubljenih.

- Dok smo gledali televiziju, neko je pokucao na vrata. Otvorila sam ih i našla svog dečka kako stoji tamo. Došao je da me iznenadi i nije bio srećan što vidi drugog čoveka. Moj prijatelj se izvinio i otišao, ali imala sam užasan vikend jer je moj dečko bio tako mrzovoljan i jedva je razgovarao sa mnom. Rekao je da je bio "razoren" kada sam priznao da sam spavala sa prijateljem i vratio se u Irsku u besu. Dogovor je bio da možemo da izlazimo sa drugim ljudima, ali jednostavno ne bismo pričali o tome. Da sam znala da će se pojaviti, ne bih pozvala prijatelja, ali on nema pravo da se ljuti - zaključila je.

Šta dalje?

Ova situacija nije bila nimalo prijatna, a ekspert za odnose Kolin Nolan, otkrila je da je to česta pojava, imajući u obzir da im nedostaje komunikacija.

neverstvo, prevara, preljuba
foto: Shutterstock

- Problem sa otvorenom vezom je u tome što 99% vremena jedan partner bude ljubomoran ili povređen kada se suoči sa realnošću da se njihov partner viđa sa nekim drugim. Sa vezom na daljinu lakše je izbeći ili ignorisati tu realnost i tako ste upravljali svojom vezom. Razumljivo je da bi se osećao šokirano i uznemireno kada bi video drugog momka u vašem stanu, a zatim mu rekao da povremeno spavate zajedno. Ipak, u pravu si, on ne bi trebalo da se ljuti jer ste se oboje složili da izlazite sa drugim ljudima - započela je svoj odgovor ekspert za odnose Kolin Nolan.

Ona je bila optimistična u vezi ovog odnosa.

preljuba, prevara, par, veza, intima, ljubav
foto: Profimedia

- Mislim da je ovo prekretnica u vašoj vezi i da će vas primorati da odlučite da li želite da se nastavi i, ako želite, kako ćete to učiniti jer aranžman na daljinu neće funkcionisati na dugi rok. Razgovarajte o tome šta želite i da li će biti moguće da se neko od vas preseli ili možete da učinite svoju vezu ekskluzivnom i planirate da se viđate više. U međuvremenu, mislim da tvom dečku treba malo vremena da se smiri da logično razmisli o situaciji - zaključila je Kolin.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track