ISPOVEST MLADE POTRESLA SRBIJU! Zbog onoga što je majka uradila NA VENČANJU, najlepši dan joj pretvorila u PAKAO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

grcala je u suzama

ISPOVEST MLADE POTRESLA SRBIJU! Zbog onoga što je majka uradila NA VENČANJU, najlepši dan joj pretvorila u PAKAO!

Žena -

Venčanje bi trebalo da bude najradosniji dan u životu svake devojke, imajući u obzir da o njemu maštaju od malih nogu. Pripreme kreću mesecima unapred kako bi savršeni dan protekao u najboljem mogućem raspoloženju.

Međutim, nekada, a zapravo gotovo nikada ne ide sve po planu, pa se često dešava da dođe do nepredviđenih dešavanja koja mogu da unište taj savršeni dan. Ovakav slučaj imala je i mlada iz Srbije.

Šta se dogodilo?

mlada, kuma, venčanje, venčanica, veo, svadba
foto: Profimedia

Na portalu Ispovesti.com jedna mlada iz Srbije je anonimno podelila je kako je njena majka uništila njen najradosniji dan, zbog čega je rasplakala mnoge. Ona je ispirčala da ju je majka napustila kada je imala 12 godina, te da od tada nije imala susretsa njom. Sve do njenog venčanja, kada je napunila 26 godina.

Ova ispovest izazvala je veliku buru na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su joj pružili podršku. Potresnu ispovest prenosimo u celosti.

"Majka me ostavila kad mi je bilo 12 godina. Na dan venčanja, 14 godina kasnije, izabrali smo otvoreno mesto i jedino je omanja kapija sprečavala da neko uđe. Ipak, nismo ni računali da će iko doći. No, tu kapiju je preskočila jedna starija žena, sede kose, lica belog kao avet i shvatila sam da je to moja majka. Bila je pijana i vidno uznemirena. Plakala je i molila me da joj oprostim", započela je devojka ispovest, te nastavila:

ispovest, ispovest mlada, ispovest mlade
foto: Printscreen

"Bila je sva u nekim modricama, obučena u krpe, nije izgledala kao ona uređena dama koju sam davno poznavala. Uništila mi je najlepši dan u životu, a za 14 godina nije se setila da me ikad pozove ili poseti. Tata i muž su samo prišli da me zagrle jer sam grcala u suzama, na dan kad je osmeh trebalo da mi bude najširi, ja sam se osećala kao pokisla. Kad sam se smirila, ona se samo poslužila s hranom sa stola i pobegla smejući se kao kakav ludak. Prošlo je 2 meseca i još ne mogu da se smirim. Pitam se čime sam ja zaslužila takvu majku", napisala je mlada u potresnoj ispovesti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:04

JA SE NIČEGA NE SEĆAM Pevačica u venčanici iz Dubaija zakoračila na ludi kamen: Svadba kao iz bajke, MLADA NOSILA VEO OD 3 metra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track