MNOGO SAM VRIŠTALA, POTAJNO PLAKALA! Umalo nisam izgubila razum: Glumice za odrasle progovorila o snimanju na NEZGODNOJ LOKACIJI!
Foto: Printscreen

EVO DETALJA

MNOGO SAM VRIŠTALA, POTAJNO PLAKALA! Umalo nisam izgubila razum: Glumice za odrasle progovorila o snimanju na NEZGODNOJ LOKACIJI!

Žena -

Filmska zvezda za odrasle i model OnlyFans, Kris Galera, otkriva kako je bilo snimati intimnu vezu u šumi. Ova 35-godišnja žena, koju u Brazilu zovu 'bomba', odlučila je da snimi eksplicitne sadržaje u prirodi sa osam godina mlađim dečkom.

Sve je krenulo naopako, a kako kaže, bilo je to iskustvo koje je potpuno promenilo intimni život para. Seks u šumi ju je prestrašio

- Umalo nisam izgubila razum. Nisam zamišljala da ću prolaziti kroz situacije straha, gladi i hladnoće. Potpuno je drugačije od svega što sam zamišljala. Mnogo sam vrištala, potajno plakala. Bilo je to ludilo, velika napetost. Te situacije su ubrzale naš vrhunac. Mogu reći da je to bilo tužno iskustvo za oboje - rekla je Kris.

Par, koji je u vezi godinu i po, veruje da je ovo iskustvo učvrstilo njihovu vezu. Upoznali su se dok je Kris pozirala za naslovne strane muških časopisa, uključujući i australijsko izdanje Plejboja.

Spremni za venčanje

I pored toga što na OnlyFans-u zarađuje oko 200.000 evra mesečno, ona tvrdi da joj je bilo neprijatno što je bila gola pred kamerama sa svojim dečkom.

- Stvarnost izvlači ono najbolje i najgore u ljudima, to je jako luda stvar. Bili smo gladni i žedni, insekti su me ujedali po celom telu. Nervi su mi bili na ivici, ali sam iz toga izašao ojačan iskustvom sa svojim dečko. Mislim da smo spremni za venčanje - rekla je Kris.

(Kurir.s/Story.hr)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track