VEČE PRED VENČANJE DOBILA PORUKU OD KOJE BI SVAKOJ ŽENI POZLILO: Ono što je PRED GOSTIMA uradila na svadbi dugo će se PREPRIČAVATI
Foto: Profimedia

AU

VEČE PRED VENČANJE DOBILA PORUKU OD KOJE BI SVAKOJ ŽENI POZLILO: Ono što je PRED GOSTIMA uradila na svadbi dugo će se PREPRIČAVATI

Žena -

Kejsi i Aleks su se zabavljali šest godina i, posle dugotrajnog planiranja, približio se dan venčanja. Brak ipak nije sklopljen, jer je Kejsi veče uoči velikog dana primila niz poruka koje su sve promenile.

Sa nepoznatog broja stizali su skrinšotovi ljubavnih poruka, koje je Kejsin verenik slao drugoj ženi, koja mu je očigledno bila ljubavnica. Da stvar bude još gora, sve se dešava u momentu kada buduća mlada sa svojim prijateljicama, uz šampanjac, slavi svoj poslednji dan kao neudata žena.

Poruke su samo nastavile da pristižu

"Imaš neverovatno telo i dobro znaš kako da ga upotrebiš. Šteta što moja devojka nije dobra u krevetu ni upola poput tebe. Nikad nisam osetio ovakvu povezanost ni sa kim", bila je jedna od poruka koje su zgrozile Kejsi.

prevara
foto: Profimedia

Poslednje poruke su poslate svega nekoliko dana pred venčanje, a veza s ljubavnicom je očigledno trajala mesecima. Bilo je tu planova za vikend, dogovori za putovanja, čak i nekoliko zajediničkih fotografija.

U poslednjoj poruci, koja je stigla na Kejsin broj, anonimna osoba je pitala:

"Ja se ne bih udala za njega. A ti?"

Kejsi je u prvom trenutku bila izvan sebe od šoka i emotivnog bola. Ipak, uspela je da se pribere i sela je da dobro razmili šta će da uradi.

Venčanja (ne)će ipak biti

Odlučila je da neće otkazati venčanje i suoči odmah svog verenika s dokazima koje je dobila o prevari, već je došla na ideju da tokom ceremonije venčanja, umesto zaveta, pred svima pročita poruke koje je dobila i tako otkrije pravo lice njenog mladoženje.

venčanje, svadba, par, brak
foto: Profimedia

Kada je pred matičarem trebalo da razmene zavete, Kejsi je izvadila mobilni telefon i pred svima pročitala poruke. Njen verenik je prebledio i ostao bez teksta.

"Uplakana sam ga pogledala u oči, a on nije imao šta da kaže. Izašao je iz crkve, a kum je potrčao za njim", nastavila je svoju ispovest Kejsi.

"Njegova porodica je sve to gledala u šoku, ali su ipak stali na moju stranu", dodala je.

Kejsi ipak nije želela da slavlje propadne

"Sve vas volim i, mada je sve ovo užasno, srećna sam što ste došli. Danas neće biti venčanja, ali ćemo slaviti iskrenost", rekla je zbunjenim gostima i pozvala ih da joj se pridruže na veselju.

venčanje, svadba
foto: Profimedia

Posle svega, kaže da je “žurka bila legendarna” i da ni jednog trenutka nije požalila zbog svoje odluke, piše New York Post.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

03:04

JA SE NIČEGA NE SEĆAM Pevačica u venčanici iz Dubaija zakoračila na ludi kamen: Svadba kao iz bajke, MLADA NOSILA VEO OD 3 metra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track