POSLE USISAVANJA SALA, TELO MI JE U KVRŽICAMA! Ema želela da smrša uz operaciju, pa preživela AGONIJU od koje se nije OPORAVILA
Foto: Printscreen/Instagram

PAKAO!

POSLE USISAVANJA SALA, TELO MI JE U KVRŽICAMA! Ema želela da smrša uz operaciju, pa preživela AGONIJU od koje se nije OPORAVILA

Žena -

Ema Vitni (46) je posle šest porođaja bila jako nezadovoljna svojim izgledom, zbog čega je bila i u depresiji, pa je rešila da to promeni.

Istini na volju, ne prirodnim putem, koji bi je manje boleo, već je rešila da ode pod nož! Ova Britanka je pronašla kliniku u Turskoj kojoj je platila 7.000 funti da joj preoblikuju izgled odnosno da joj zategnu stomak, uklone salo i podignu grudi. Taj tretman se zove "preobrazda majki".

gubitak kilograma
foto: Printscreen/Instagram

Nažalost, posle operacija ostala je u kvrgama! I četiri meseca posle nje njeno telo trpi mučne bolove i oseća se "zategnuto i čudno". Jako je zabrinuta za svoje zdravlje jer misli da je problem nerešiv. Zbog depresije je pila lekove, ali posle operacije morala je da udvostruči dozu.

Ona je, kako kaže, zakazala operacije, međutim dan nakon smrti majke je htela sve da odloži, ali joj u klinici u Turskoj nisu dozvolili. Otišla je skrhana jer ostavlja decu samu, ali nije mogla drugačije. Istu operaciju je mogla da odradi u Britaniji, ali bi je koštala 27.000 funti, što je dosta skuplje od one u Turskoj i to je ono što ju je odbilo. Sada se jako kaje.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Kada je operacija prošla, imala je male kvrge za koje su joj rekli da će proći i da je normalna reakcija organizma.

- U početku sam mislila da će sve biti u redu kad otok splasne, ali posle 10 nedelja specijalističke masaže rečeno mi je da ipak kvržice nisu tečne i da neće splasnuti - rekla je nesrećna žena.

gubitak kilograma
foto: Printscreen/Instagram

Ona je izgubila 11,5 kilograma ali joj je ostao višak kože. Razmatrala je i da se njega reši operacijom, pa je kontaktirala sa istomu klinikom i rezervisala sve za mesec dana.

Ni to nije prošlo kako treba.

- Srećom, sama sam uzela lek protiv bolova. Ne mogu da zamislim šta bih uradila da nisam.

Kako su joj rekli, limfne drenaže će joj pomoći u smanjenju otoka, što je ona po povratku u Britaniju i uradila, ali ni to nije pomoglo. Naučila je da živi život sa kvržicama po telu i rekla je da nikad više neće tako nešto nepromišljeno uraditi.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track