LEĐA SU MI BILA PUNA OGREBOTINA! Margo Robi progovorila o EKSPLICITNIM scenama sa Dekaprijom: Leo je stavlja džigericu među prste!
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

JEZIVO

LEĐA SU MI BILA PUNA OGREBOTINA! Margo Robi progovorila o EKSPLICITNIM scenama sa Dekaprijom: Leo je stavlja džigericu među prste!

Pop kultura -

U filmu 'Vuk sa Volstrita', Margo Robi je igrala glamuroznu Naomi Lapalju, suprugu glavnog junaka Džordana Belforta, koju igra Leonardo Di Kaprio.

Margo Robi
foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Film je uključivao brojne scene njih dvoje, uključujući i onu u kojoj imaju seks na gomili novca. Naime, glumica je ranije izjavila da joj je ova scena ostavila posekotine od papira na leđima. Ona je za Daili Beast rekla:

- Nije tako glamurozno kao što zvuči. Ako neko ikada planira da ima seks zbog gomile novca: nemojte.

Međutim, ovo nisu bile jedine eskapade povezane sa scenom seksa u filmu. Leonardo Dikaprio je stavljao pseće poslastice između nožnih prstiju tokom scena seksa sa Margo Robi u filmu „Vuk sa Volstrita“ kako bi psa naterao da skoči na njihov krevet po potrebi.

Margo Robi
foto: justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Robi je rekala:

- Cela stvar je na kraju bila prilično komična. Morali smo da namamimo psa da skoči na krevet i ujede Lea za noge… tako da smo imali dresere pasa na kraju kreveta sa poslasticama za pse… stavljajući pileću džigericu na Leove prste na nogama.

Robi priznaje da vođenje ljubavi sa Dikapriom nije bilo ono što je očekivala:

- U maloj smo sobi, vruće je, znojno je, miriše na pseću hranu. Morate zaboraviti na nespretnost i apsurd i potpuno se posvetiti tome.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track