ZAŠTO VAS STJUARDESE INTENZIVNO ODMERAVAJU KADA ULAZITE U AVION? Zbog ovog pogleda može se desiti da vam život bude spasen!
Foto: Profimedia

video

ZAŠTO VAS STJUARDESE INTENZIVNO ODMERAVAJU KADA ULAZITE U AVION? Zbog ovog pogleda može se desiti da vam život bude spasen!

Žena -

Kat Kamalani objasnila je zašto stjuardese pomno odmeravaju svakog putnika pre nego što stignu do svojih mesta u avionu. Objavila je video u kojem je objasnila kako postoji nekoliko razloga zbog kojih stjuardese intenzivno posmatraju putnike kad se ukrcaju.

- Jeste li ikada ušli u avion i videli stjuardese kako stoje na ulazu i pozdravljaju vas? Ili stjuardese koje hodaju gore-dole po prolazu? Pa, sad ću vam reći šta zapravo radimo. Dakle, kada hodate po avionu i vidite naše srećno, nasmejano lice, mi vas zapravo posmatramo od glave do pete i pokušavamo pronaći naše ABP-ove (eng. able body person).

- Dakle, reč je o ljudima koji će nam pomoći u hitnim slučajevima. Na primer, vojnici, vatrogasci, medicinske sestre, lekari… - objasnila je i dodala:

- U hitnom slučaju, kao što je hitna medicinska pomoć, prisilno sletanje ili narušavanje sigurnosti, znamo ko je u našem avionu i ko nam može pomoći.

stjuardesa
foto: Printscreen

- Osim toga, tražimo stvari koje ne smeju biti u avionu, poput kutije pune tečnosti, ali tražimo i znakove trgovine ljudima. To se često događa u industriji i bezbednost naših putnika naš je prioritet - otkrila je u videu koji je prikupio 1,8 miliona lajkova.

Eto, imajte to na umu sledeći put kad pomislite da vam se stjuardesa šlihta ili odmerava kako izgledate.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

02:13

TO JE LOKAL PATRIOTA! Svetlana je penzionisana stjuardesa, ceo svet je proputovala, ali kaže da je najlepše u BLOKOVIMA NA NBG!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track