KRENUO DA ZAPROSI DEVOJKU, A ONDA SE ONA U SVE UMEŠALA: Ubila im romantiku, a ceo svet umire od smeha zbog URNEBESNE scene! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok

maler

KRENUO DA ZAPROSI DEVOJKU, A ONDA SE ONA U SVE UMEŠALA: Ubila im romantiku, a ceo svet umire od smeha zbog URNEBESNE scene! VIDEO

Žena -

Par je otišao na planinu do najlepšeg vidikovca, momak je odlučio da tu i zaprosi svoju devojku, ali u nameri da ceo taj događaj zabeleži sprečila ga je ona.

Naime, čovek po imenu Kevin Solarez došao je na brilijantnu ideju za prosidbu svoje devojke u planinama u blizini Andermata.

prosidba, romantika
foto: Printscreen/TikTok

Kako im je sve teklo po planu, nije očekivao da će glavni deo da se upropasti zbog koze!

Na početku snimka se vidi kako je devojci ispala čaša na pod, a onda je Kevin odlučio da se sagne da je podigne i umesto toga pokazao kutijicu sa prstenom. To je sve što se vidi!

Reakcija njegove devojke je bila pozitivna, ali baš u tom momentu nailazi koza koja je njuškala kameru i oborila je tako da se vidi samo nebo.

@thesun A romantic proposal in the Swiss mountains turned out to be quite the comedy ?: Kevin Solleroz via Storyful #fyp #foryoupage #fail #engagement #engagementfail #funny #viral #goat ♬ original sound - The Sun

Kevin je odmah potrčao da podigne telefon, a u pozadini se čula devojka koja je umirala od smeha jer se ovo dogodilo. Definitivno mu ovo nije bilo po planu, ali je zato završio u svim medijima.

No, bilo kako bilo, devojka mu je na kraju rekla "da", a on je za Storyful rekao da je koza učinila prosidbu urnebesnom.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:07

JEDNOM SAM TO PROBALA Da li treba mešati posao i ljubav? Estrada za Kurir TV: Takav nam je posao, sve radimo na emociju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track