JELENA ĐOKOVIĆ IZDOMINIRALA STAJLINGOM, KAO DA JE AMAL KLUNI: Dosadnu biznis kombinaciju digla na novi nivo, a sve zbog ovog! FOTO
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

divno

JELENA ĐOKOVIĆ IZDOMINIRALA STAJLINGOM, KAO DA JE AMAL KLUNI: Dosadnu biznis kombinaciju digla na novi nivo, a sve zbog ovog! FOTO

Žena -

Sinoć je u Beogradu održana dugo očekivana radionica o mudrosti traume na kojoj je iz svog bogatog, dugačkog iskustva govorio dr Gabor Mate, jedan od najpriznatijih svetskih stručnjaka kada je reč o prevazilaženju različitih trauma, ali i mudrosti odgoja.

Jelena Đoković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Predavanje je održano u organizaciji Novak Đoković Fondacije, a moderator samog događaja bila je Jelena Đoković. Dok čekamo da se utisci slegnu i dragocene lekcije dr Matea sa ove radionice ne došu do šire javnosti, hajde da pogledamo šta je to Jelena obukla ovog puta.

Noletova supruga sklona je poslovnom stilu i upravo takva izdanja najčešće i nosi, posebno kada je reč o događajima ovog tipa.

Sinoć je izabrala elegantno, biznis izdanje, ali ga je razgalila neobičnim izborom boja, te nije bio suvoparan ni dosadan, kako to ponekad ovakvi autfiti mogu biti.

Jelena Đoković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Đoković uskočila je u ženski komplet sačinjen od suknje pencil kroja i strukiranog sakoa, a ovaj set stiže u beloj boji i ima vrlo diskretne prugice. Ovaki kompleti su veoma moderni i zapravo su nešto ženstvenija verzija odela, a vrlo su praktični i isplativi s obzirom da mogu da se kombinuju na brojne načine.

Ipak, zvezda Jeleninog autfita bila je narandžasta korset-bluza koja je podigla ceo stajing, učinivši ga atraktivnijim i efektnijim. Ovaj komad inspirisan je korsetom, ali ima stroži kroj i više je u poslovnom maniru, a zamišljamo ga i uz farmerke - izgledao bi sjajno!

Jelena Đoković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sve je zaokružila klasičnim salonkama u boji kože, koje zaista vredi imati u cipelarniku jer se uklapaju uz baš sve, te diskretnim nakitom. Mnoge je podsetila na Amal Kluni, advokaticu i ženu Džordža Klunija koju proglašavaju ženom od stila zbog svojih kombinacija.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track