TATA SMISLIO GENIJALAN NAČIN DA VIDI SVOJU BEBU U PORODILIŠTU Zbog onoga što je uradio, svi mu APLAUDIRAJU: "Svaka čast" (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

predivno

TATA SMISLIO GENIJALAN NAČIN DA VIDI SVOJU BEBU U PORODILIŠTU Zbog onoga što je uradio, svi mu APLAUDIRAJU: "Svaka čast" (VIDEO)

Žena -

Snimak na kom je tata na jedan potpuno neuobičajen i drugačiji način odlučio da iznenadi mamu i vidi svoju tek rođenu bebu kruži internetom.

Pošto mu ulazak u sobu nije bio dozvoljen, tata je pribegao nekim sasvim drugim merama, pa kad već nisu dozvoljena vrata i ulazak, odlučio se za prozor!

Uz pomoć krana na kom je stajao, zajedno s velikim buketom cveća i mnoštvom balona, popeo se do prozora sobe u kojoj je mama boravila sa bebom. Na snimku se vidi mama sa suzama u očima i oduševljenjem, ali se primećuje i da soba definitivno nije na prvom spratu, već na nekoj dosta ozbiljnijoj visini.

Poput oduševljene mame na snimku, i brojni korisnici interneta su imali samo reči hvale kao što su: "E, ovo je tata", "Koliko ljubavi, radosti i lepote na jednom snimku", "Rasplakah se, svaka čast.".

Mada je bilo i onih šaljivih koji su se pitali koliko li je to sve moglo da košta i da li je ovo zapravo realno li je pitanju nameštaljka.

Među komentarima bilo je i žena koje su podelile svoje iskustvo kada je tata prvi put upoznao bebu, pa je jedna žena napisala: " Moj je došao sa trubačima pod prozor... svi su izašli da vide ko je toliko blesav, pa čak i moj doktor, a onda se on ispovraćao pred svima!"

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja