LICE OZLOGLAŠENOG PRODUCENTA POTPUNO DEFORMISANO: Pokušavao da ostane večno mlad, pa se uništio! Sin mu plakao kad ga je video
Foto: Profimedia

FOTO

LICE OZLOGLAŠENOG PRODUCENTA POTPUNO DEFORMISANO: Pokušavao da ostane večno mlad, pa se uništio! Sin mu plakao kad ga je video

Pop kultura -

Sajmon Kauel (64), muzički mogul, vlasnik izdavačke kuće Simco i kreator popularnog pevačkog rijaliti programa X-factor, nedavno je fotografisan sa suprugom.

Sajmon Kauel pre dve godine otvoreno je govorio o preterano upotrebi filera i botoksa koji su mu se "osvetili". Kako je objasnio u nekom trenutku više nije ličio na sebe, a kada je prestao sa upotrebom istih, njegovo lice nije moglo da se vrati na stanje pre estetske medicine.

Sajmon Kauel
foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Promene njegovog lika britanski mediji komentarišu još od 2016. godine, kada se na malim ekranima pojavio kao član žirija ‘America’s Got Talent’. Zbog prevelike zainteresiranosti javnosti tada je i sam priznao da koristi botoks, kao i da je svestan da je preterivao s dozama, prenosi "Daily Mail".

- Pre neki dan video sam svoju fotku pre korekcija, i nisam mogao da prepoznao samog sebe - rekao je tada.

Uz ovo priznanje, javno je rekao i kako prestaje s upotrebom botoksa. Kao razlog naveo je svog osmogodišnjeg sina Erika, kojeg su ove promene uznemirile, pa se jednom prilikom uplašio od svog oca.

Sajmon Kauel
foto: SC / Backgrid UK / Profimedia

- Bio je histeričan. Kad je dosta, dosta je - rekao je tada.

Sumnja se da korekcije na licu Sajmena Kauela su njegova želja da izgleda mlađe jer ima 18 godina mlađu verenicu Loren Silverman, na čijem se licu takođe vide tragovi estetskih korekcija. Međutim, on poriče sve optužbe i uverava javnost kako je njegovo lice sada potpuno prirodno.

Inače, Sajmon je s Loren 9 godina i sa kojem je dobio sina.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track