MAGNETNA TERAPIJA: Ovo je neinvazivan pristup za odvikavanje od pušenja!
Foto: Promo

MAGNETNA TERAPIJA: Ovo je neinvazivan pristup za odvikavanje od pušenja!

Žena -

Bez sumnje, napustiti pušenje je izazovno, ali važno je znati da nije nemoguće. Postoji niz koraka i alatki koje vam mogu pomoći da se oslobodite ove nezdrave navike. U nastavku ćemo se detaljnije pozabaviti jednim od tih alatki - magnetnom terapijom protiv pušenja.

Da li ste ikada čuli za magnetnu terapiju kao sredstvo koje pomaže u odvikavanju od pušenja? Ovaj nekonvencionalni pristup podstiče stimulaciju određenih tačaka na uvetu, rezultirajući oslobađanjem endorfina, poznatog i kao "hormon sreće". Zanimljivo je da se endorfini luče i tokom konzumiranja cigareta, pa se magnetna terapija koristi kao alternativa koja postepeno smanjuje žudnju za nikotinom.

Sada imate priliku da započnete svoj put ka prestanku pušenja već danas - možete ih naručiti na OVOM LINKU ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Online kupovina
foto: Promo

Postupak je jednostavan: magneti protiv pušenja se postave na određenu tačku na uvetu, i tako se pokreće oslobađanje endorfina. Ova terapija postepeno smanjuje želju za cigaretama, omogućavajući vam da s vremenom smanjite broj popušenih cigareta i na kraju, da ih potpuno ostavite.

Magneti Quit Smoke su mali, neupadljivi i lagani za nošenje, pa vam neće smetati. Nakon nekog vremena, možda ćete čak i zaboraviti da ih nosite.

Sada imate priliku da započnete svoj put ka prestanku pušenja već danas - možete ih naručiti na OVOM LINKU ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Važno je napomenuti da magnetnu terapiju ne bi trebale koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima. Takođe, preporučuje se držanje magneta dalje od kompjuterskih diskova, audio/video traka i kreditnih kartica kako bi se izbjegle moguće interferencije.

Uzmite kontrolu nad svojim pušačkim navikama i krenite na putu ka zdravijem životu - magneti protiv pušenja Quit Smoke vam mogu pomoći da ostavite cigarete zauvek.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track