SOCIJALNA RADNICA IMALA NEDOLIČNE ODNOSE SA DETETOM O KOME SE BRINULA: Majka na telefonu sina našla snimke koji su je ŠOKIRALI
Foto: Printscreen

VIDEO

SOCIJALNA RADNICA IMALA NEDOLIČNE ODNOSE SA DETETOM O KOME SE BRINULA: Majka na telefonu sina našla snimke koji su je ŠOKIRALI

Ludi svet -

Socijalna radnica Pejton Šajris iz savezne američke države Ohajo optužena je da je imala polne odnose sa trinaestogodišnjim dečakom koji je bio pod njenim nadzorom i staranjem. Ovaj slučaj otkriven je tek nakon što je dečakova majka našla šokantne SMS poruke na telefonu svog sina.

Policija je prošlog petka uhapsila dvadesetčetvorogodišnju socijalnu radnicu. Ona je optužena za nezakonito seksualno ponašanje sa maloletnim licem. Šajris je optužena da je više puta imala intimne odnose sa tinejdžerom koji joj je bio i klijent.

Tokom policijskog ispitivanja ona je priznala da su njih dvoje imali više polnih odnosa tokom septembra na različitim lokacijama.

socijalna radnica
foto: Printscreen

Majka pronašla šokantne snimke

Na osnovu sudskih beleški koje su dostupne javnosti može se saznati da je majka pronašla SMS poruke koje su njen sin i Pejton Šajris razmenili i da je odmah zatim kontaktirala policiju. Ironično je da je u ovim porukama Šajris pitala dečaka da li je izbrisao poruke i da li ih je njegova mjaka možda videla.

Istražitelji su pronašli snimak na telefonu tinejdžera koji pokazuje kako on i Šajris upražnjavaju polne odnose širom grada Kolumba.

Zloupotreba položaja, poverenja i moći

Dokumenta u koja su mediji imali uvid pokazuju da je Šajris licencu za posao dobila u junu ove godine i da je pre toga radila za Nacionalni program za zastupanje mladih.

Program, koji podržava porodice u sistemu hraniteljstva ili kojima je potrebno zastupanje, nije otkrio zašto je ona prestala da radi za njih, pozivajući se na poverljivost i policijski slučaj koji je u toku.

Nakon pojavljivanja na sudu Šajris je određena kaucija od 500.000 dolara.

Nije jasno zbog čega je zloupotrebila položaj autoriteta, poverenja i moći kako bi zlostavljala dete.

(Kurir.rs/SrbijaDanas)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track