BAKA (73) SE PROVODI NA IBICI PO CELU NOĆ: Izgleda brutalno dobro, igra u klubu to PET UJUTRU, a ovo je NJENA TAJNA (VIDEO)
Foto: Printscreen

SVAKA ČAST

BAKA (73) SE PROVODI NA IBICI PO CELU NOĆ: Izgleda brutalno dobro, igra u klubu to PET UJUTRU, a ovo je NJENA TAJNA (VIDEO)

Žena -

Lina Zekis ima 73 godine, a izgleda upola mlađe i još uvek se zabavlja na Ibici. Iako većina kada čuje reč "Ibica", pomisli na mlade koji celu noć igraju i ispijaju koktele pred bazena, ova 73-godišnjakinja dokazuje da nema starosne granice za zabavu na jednoj od najpoznatijih svetskih destinacija. Pored svega toga svakodnevno dobija komentare da izgleda neverovatno.

Lina na društvenim mrežama objavljuje videozapise glamuroznog načina života. Ona je rodom iz Amerike, odakle je otputovala na luksuzni odmor u klupsku prestolnicu i svakodnevno pokazuje da može da drži korak s mladima.

U jednom videu, ona i prijatelj igraju oko bazena dok ona nosi minijaturni kupaći kostim, pokazujući svoju figuru. U drugom, Lin se snimila i u klubu kako nosi sunčane naočare i pleše uz zvikove moderne muzike.

- Nikad prestara, najbolja noć! Bilo je ludo! Bili smo u klubu do 5 ujutru - opisuje ona.

Kad ne izlazi, influenserka redovno deli glamurozne odevne ideje i lukave modne trikove sa svojim pratiocima. Njeni videozapisi redovno imaju milione pregleda, a ljudi su u neverici kako 73-godišnjakinja predivno izgleda, prenosi The Sun.

"Kakva inspiracija, predivna si", "Nadam se da ću imati ovakvu energiju u tvojim godinama", "Svaka čast", "Molimte da mi otkriješ svoju tajnu", samo su neki od komentara.

- Svi mi imamo energiju u sebi, a ona se ne tiču uvek načina na koji izgledamo ili boje naše kose. Starenje nije smrt, živite svoj najbolji život - poručila je Lin.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:53

BAKA I DEKA POGINULI NA LICU MESTA, A MLAĐA UNUKA (9) PREMINULA U BOLNICI! Njena starija sestra prebačena u urgentni centar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track