ISPLIVALA ZAJEDNIČKA SCENA RISTOVSKOG I NJEGOVE 39 GODINA MLAĐE DEVOJKE: Glumac s njom deli kadar, a svi komentarišu njen izgled
Foto: Instagram/sasa.golubovic.neofficial

I POSAO I ZADOVOLJSTVO

ISPLIVALA ZAJEDNIČKA SCENA RISTOVSKOG I NJEGOVE 39 GODINA MLAĐE DEVOJKE: Glumac s njom deli kadar, a svi komentarišu njen izgled

Pop kultura -

Lazar Ristovski (70) sa svojom novom, 39 godina mlađom izabranicom Anicom Lazić, igra u seriji "Drim tim", koju glumac i producira.

Osim što su u ljubavnoj vezi, Ristovski i 31-godišnja Anica su i poslovni saradnici. Ono što je sigurno, glumački par deliće scenu, a sa snimanja su se pojavile i prve fotografije.

Kako se može videti, ona sedi na klupi sa Lazarom, koji je okrenut leđima, a njeno izdanje je veoma zavodljivo.

Anica je na sebi nosila vatrenocrveni sako, a oko vrata veliku ogrlicu sa slovom B, koje je i početno slovo imena devojke koju tumači u ovom ostvarenju, kao i crveni karmin.

Pored Lazara, Anica se pojavljuje i u sceni sa Jelisavetom Orašanin, što je takođe pokazala na društvenim mrežama.

Anica je nedavno povodom snimanja druge sezone "Drim tima" za Novosti opisala kakav je njen lik u pomenutoj seriji.

- Moja junakinja je devojka sa sela koja dolazi u veliki grad, zapošljava se u gigantskoj firmi, govori nekoliko svetskih jezika i želi da uspe u poslovnom svetu. Na snimanju vlada osećaj pravog drim tima. Ova ekipa je sastavljena od nekoliko manjih koje čine jedan savršen tim. Pošto je fudbal uglavnom muški sport, žene moraju da se bore da dođu do izražaja. Ja se konkretno borim, čini mi se, mojim kostimima. Videćete da su zaista upečatljivi toliko da me čak kolege zezaju da sam kao šetajući semafor. Žene su svakako jako važan sastojak i ovog "Drim tima" - izjavila je Anica nedavno povodom snimanja druge sezone serije.

Osim u seriji koju producira Lazar Ristovski, Anica je imala i epizodnu ulogu u seriji "Popadija", a kako je Ljiljana Blagojević juče napisala na društvenoj mreži X, Anici gluma nije primarno zanimanje, već hobi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:39

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track