DOMAĆA MASKA OD 2 NAJOBIČNIJA SASTOJKA PRAVI ČUDO OD KOSE: Ekstremno UBRZAVA rast, čini je gustom i blistavom (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

probajte

DOMAĆA MASKA OD 2 NAJOBIČNIJA SASTOJKA PRAVI ČUDO OD KOSE: Ekstremno UBRZAVA rast, čini je gustom i blistavom (VIDEO)

Žena -

Ako volite dugu, gustu kosu, neophodno je da joj posvetite vreme i negu, ali i da koristite adekvatne proizvode koji će vam pomoći na putu do cilja. Ovi preparati često umeju da budu skupi, a mnogi od njih nisu onako "magični" kako to reklama obećava. Ipak, postoji jeftino i prirodno rešenje koje donosi konkretne i brze rezultate, bar tako tvrdi triholog Pung Pam iz Vijetnama.

Pung je veoma popularna na društvenim mrežama gde deli savete za negu kosu, a nedavno je oduševila pratioce domaćim receptom za brži rast kose.

Sve što vam treba za prirodnu masku za kosu jesu dva uobičajena sastojka koja verovatno već imate u kuhinji. Ako je verovati rečima mlade influenserke ova jeftina smesa ima moć da transfromiše vašu kosu bez posete salonu i upotrebe skupih tretmana.

Ona tvrdi da je u ovoj domaćoj maski za negu tajna njene izrazito duge, blistave i zdrave kose, a ista se pravi od maslinovog ulja i mlevene kafe! Pomešajte malo maslinovog ulja i dve kašičice kafe, a potom ovu smesu nanesite na koren kose. Kosu uvijte u peškir ili kapu za tuširanje i sačekajte oko 30 minuta. Isperite na uobičajen način.

Pung je takođe ponudila još jedan prirodni recept koji prvenstveno sprečava opadanje kose, a potom i podstiče rast nove. Potrebno je da pomešate dva jaja, pola avokada i jednu bananu u blenderu ili uz pomoć štapnog miksera, tako da dobijete potpuno kompaktnu smesu bez grumuljica.

Miks nanesite na kosu čitavom dužinom, ostavite da odstoji oko 30 minuta, a potom isperite dva puta šamponom, te ne zaboravite na kraju i regenerator. Ona savetuje da ovu masku koristite bar jednom do dva puta nedeljno.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track