DEKA JE POPIO KAFU, OSTAVIO CEDULJICU I IZAŠAO IZ RESTORANA: Kad su konobari pročitali poruku, nisu mogli da prestanu da plaču
Foto: Shutterstock

POTRESNO

DEKA JE POPIO KAFU, OSTAVIO CEDULJICU I IZAŠAO IZ RESTORANA: Kad su konobari pročitali poruku, nisu mogli da prestanu da plaču

Žena -

Kad je stariji gospodin u tamnom odelu kročio u restoran i naručio kafu, konobari nisu mogli da ne primete da je svečano obučen. Izgledao je tužno, pa su zaposleni pomislili da mu se u životu događa neka teška situacija o kojoj želi da razmisli daleko od svih. Zbog toga ga nisu ni zapitkivali šta bi poručio da jede; ostavili su ga sa naručenom kafom, gotovo zaobilazeći separe u kom je sedeo.

Ali, već posle desetak minuta, elegantni stariji gospodin je počeo da prebira po džepovima odela, spustio je na sto nešto novca, ispisao nešto na salveti i žurno izašao iz restorana.

Pismo, Dokument, Pisanje, Penkalo
foto: Shutterstock

Kad je jedan od konobara prišao stolu, video je da je na salveti ispisana poruka. Pokraj salvete stajalo je oko tri dolara u metalu.

Konobar je uzeo salvetu i počeo da čita ono što je stariji gospodin napisao:

„Izvinjavam se, ovo je sve što imam. Moja supruga je kod vas volela da dolazi na ručak i dolazili smo ovde svake godine za našu godišnjicu. Mislio sam da ću nastaviti tradiciju i sada, kad je ona preminula… Ali, nisam mogao da ostanem ovde duže bez nje. Laku noć i hvala vam što sam u ovom ambijentu opet video njen čarobni osmeh i osetio njenu ljubav, iako moja voljena supruga više nije među živima.“

deka
foto: Profimedia

Kad je pročitao poruku, konobar je počeo da plače. Kolege su mu prišle i pitale ga šta se desilo. Pružio im je salvetu i ubrzo je kompletan personal restorana bio u suzama.

Poruku ispisanu na salveti zaposleni u restoranu su podelili na forumu Redit.

Većina onih koji su je pročitali takođe nisu mogli da zaustave suze.

"Tako je lepo uveriti se da prava ljubav zaista postoji", "Ovo je dokaz da je ljubav večna", "Poruka na salveti je toliko dirljiva… Vraća veru u ljude i u pravu ljubav, koja ostaje i kad se ljudi presele na neko bolje mesto“ – samo su neki od komentara ispod fotografije salvete sa dirljivom porukom.

(Kurir.rs/ Srećna republika)

Bonus video:

02:48

ANEGDOTA U PROGRAMU UŽIVO! Deka se požalio, pa NASMEJAO SVE PRISUTNE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track