SMRŠALA SAM 30 KILOGRAMA ZA 6 MESECI: I dalje jedem hamburgere i ne idem u teretanu, evo kako mi je uspelo (VIDEO)
Foto: TikTok/Rooxy

SVAKA ČAST

SMRŠALA SAM 30 KILOGRAMA ZA 6 MESECI: I dalje jedem hamburgere i ne idem u teretanu, evo kako mi je uspelo (VIDEO)

Žena -

Žena imena Roksi, bila je nezadovoljna svojim izgledom nakon porođaja, pa je otkrila kako je tako brzo skinula kilograme. Roksi se oglasila na društvenim mrežama kako bi se pohvalila svojim impresivnim uspehom u mršavljenju, a tvrdi kako je to uspela bez odlaska u teretanu ili izbacivanja brze hrane iz ishrane, piše The Sun.

"Ovako sam izgubila 30 kilograma za 6 meseci", rekla je majka dvoje dece. Na početku svog putovanja, Roksi je imala 87 kilograma, ali je novim načinom života uspela da skine značajan broj kilograma. Sada ima 56 kg), a na slikama pre i posle transformacije, Roksi se smeje u kameru pored svoje ćerke u odeći koja potpuno pokriva njenu figuru.

@rooxy.official My 6-month Rooxy Coaching program is here to help you achieve your dream figure and live a healthy, better lifestyle in just 6 months. You deserve to feel great. You deserve more energy, more self-confidence and even more joy in life. Let’s go! -> https://rooxy-coaching.me/ Nothing is impossible! ??? #rooxy #rooxydiet #weightlosstransformation #loseweight #reality #abnehmen #coaching #weightlossjourney #weightlossprogress #weightlossmotivation #bodytransformation #beforeandafter #homemade #homeworkout #healthy ♬ Silhouette Challenge (Instrumental) - DJB

Na slici nakon transformacije, Roksi je pozirala pred kamerom u kratkom topiću. U snimku je otkrila svojih pet najboljih saveta za skidanje kilograma bez uskraćivanja svoje omiljene hrane. "Jedite hranu bogatu proteinima", bila je njena prva preporuka. Dodala je da je važno ostati hidriran, te istakla da je ona pila dva litra nezaslađenog čaja svaki dan kako bi to učinila.

Zatim je objasnila da je manjak kalorija ključan za brzo skidanje kilograma, a ona je čak uspela da smrša bez odlaska u teretanu - umesto toga držala se zabavnih, kućnih, plesnih vežbi. Pazeći da ne uskrati sebi slatkiše, Roksi je otkrila da je deserte odlučila da zameni zdravijim alternativama kao što su kolačići od riže preliveni jagodama i čokoladom.

Roksi takođe ima i mnoštvo recepata na svom TikTok nalogu, koji pokazuju kako i dalje možete da jedete ukusnu hranu dok pazite na svoju težinu. Na drugom videu napravila je burger salatu od sira kako bi mogla da uživa ​​u jelu bez da "skrene s puta". Umesto peciva, odlučila je da koristi hrskavu zelenu salatu za omotavanje hamburgera.

Roksin kanal posvećen onima koji žele da smršaju prikupio je više od 640 hiljada pratilaca i 15 miliona lajkova. Ljudi su brzo pohvalili njenu transformaciju u komentarima na objavu. Jedna osoba je napisala: "Izgledaš sjajno, hvala na deljenju. Gde nalaziš svoje plesne vežbe?" Druga je komentarisala: "Motivacija. Moram da smršam nakon porođaja." "Neverovatna transformacija", napisala je treća osoba.. U međuvremenu je četvrti korisnik dodao: "Bravo, izgledaš predivno i neverovatno. No, nije da i pre nisi. Dobar posao."

(Kurir.rs/ The Sun/ Večernji.hr)

Bonus video:

00:17

ZA 12 MESECI SLEDILA OVIH 9 TRIKOVA ZA MRŠAVLJENJE I SKINULA VIŠAK SALA: Kilogrami sigurno idu dole ako ih se pridržavate (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track