"KAKVO NEPOŠTOVANJE" Melanija Tramp viđena u javnosti nakon dužeg vremena, a zbog JEDNE STVARI su je "razapeli" na mrežama (FOTO)
Foto: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP / Profimedia

NEKI SU JE BRANILI

"KAKVO NEPOŠTOVANJE" Melanija Tramp viđena u javnosti nakon dužeg vremena, a zbog JEDNE STVARI su je "razapeli" na mrežama (FOTO)

Pop kultura -

Melanija Tramp, supruga bivšeg predsednika SAD, Donalda Trampa, nakon dužeg vremena je viđena u javnosti, i to na komemorativnoj službi u čast nekadašnje prve dame Rosalin Karter, koja je nedavno preminula.

Melanija Tramp
foto: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP / Profimedia

Trampova supruga se pojavila u društvu trenutne prve dame, Džil Bajden i nekadašnjih prvih dama Sjedinjenih Američkih Država, Mišel Obame, Hilari Klinton i Lore Buš.

Melanija Tramp
foto: Brynn Anderson / UPI / Profimedia

Njeno pojavljivanje je izazvalo brojne negativne komentare na društvenim mrežama, i to zbog onog što je obukla za ovu priliku. Naime, za razliku od ostalih prvih dama, Melanija nije nosila crninu, već se pojavila u sivom kaputu.

"Kakvo nepoštovanje", "Obukla je sivi kaput samo da se istakne", "Zašto jednostavno nije obukla crni kaput", neki su od negativnih komentara na društvenoj mreži X.

Međutim, bilo je i onih koji su branili Melaniju Tramp.

"Ne nose svi crninu", "Nosila je crnu garderobu ispod kaputa", pisali su.

Podsetimo, Donald i Melanija Tramp u braku su od 2005. i imaju 17-godišnjeg sina Barona.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

05:14

TRKA ZA PRVU DAMU AMERIKE: Žestok OKRŠAJ između ikone stila ili smerne profesorke – može biti samo JEDNA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track