"MUŽ NE ZNA DA NIJE OTAC NAŠE DECE, A LJUBAVNIK NEMA POJMA ŠTA SAM URADILA" Mirjana je decenijama u braku, a krije MRAČNU TAJNU
Foto: Profimedia

ISPOVEST

"MUŽ NE ZNA DA NIJE OTAC NAŠE DECE, A LJUBAVNIK NEMA POJMA ŠTA SAM URADILA" Mirjana je decenijama u braku, a krije MRAČNU TAJNU

Žena -

Mirjana (61) živi na hrvatskoj obali i otkrila je da je u srećnom braku, ali da je zatrudnela s drugim muškarcem, dok njen suprug misli da su to njegova biološka deca.

Mirjana je visokoobrazovana žena i još uvek radi. Tvrdi da se udala iz ljubavi.

"Udala sam se iz ljubavi, na četvrtoj godini fakulteta. Naravno, nismo odmah želeli decu. Stvorili smo topli dom i kad smo poželeli dete, to jednostavno nije išlo. Svi pregledi su bili uredni. Govorili su nam da samo treba da budemo strpljivi", istakla je za portal Moje vrijeme.

žena
foto: Shutterstock

Ona je nakon devet godina braka imala avanturu s drugim muškarcem. Upoznala ga je na seminaru koji se održavao daleko od grada u kom živi.

Opet je ostala trudna nakon preljube

"Svidelo mi se njegovo društvo, i tako smo završili u sobi. Tih nekoliko dana bilo je lepo. Vratila sam se kući i nakon nekog vremena shvatila sam da sam trudna. S tim muškarcem nisam nastavljala komunikaciju. Rodila se ćerka, muž i ja bili smo presrećni. Ljubav naša, našoj sreći nije bilo kraja. Kako je rasla, čak su govorili da liči na mog supruga", otkrila je Mirjana, koja je tada imala isključivo poslovni odnos s biološkim ocem svoje ćerke.

žena, smeh, muškarac, sreća
foto: Profimedia

Međutim, njih dvoje ponovo su se prepustili strastima nakon nekoliko godina za vreme poslovnog puta na drugi kontinent. Mirjana je opet ostala trudna.

"Moja deca su rođeni brat i sestra. Muž je srećan. Muškarac koji je poslužio svrsi nema pojma. On ima svoju ženu i decu. Na seminare više ne idem. Sada idu mlade koleginice. Imam dobrog muža, decu, dobar brak i tajnu koja ide sa mnom u grob. Ne treba mi ničija osuda. Dovoljno je da živim s tom tajnom. Ne znam šta muž misli. Nikada nije dao nikakve naznake da išta naslućuje", istakla je Mirjana na kraju svoje ispovesti.

Ovakvi slučajevi u Hrvatskoj vrlo su česti. Iz privatnih laboratorija, koje obavljaju testove očinstva, otkrili su da svaki peti otac u Hrvatskoj odgaja dete kom nije biološki roditelj. Žene češće od muškaraca traže DNK test kako bi saznale ko je biološki otac njihove dece.

(Kurir.rs/ Moje vrijeme)

Bonus video:

00:22

LJUBAVNIK SAMO U GAĆAMA BEŽAO PREKO TERASE! Razjareni muž prvo je OBORIO suprugu na pod, a onda je sve ostavio u ŠOKU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track