IZNAJMLJUJEM MATERICU ZA 40000 DOLARA I TO JE NIŠTA JER ONO ŠTO DOBIJATE NEMA CENU: Jesenija obožava da bude trudna i to NAPLAĆUJE
Foto: Printscreen/TikTok, Printscreen/Instagram

rodila je 3 dece

IZNAJMLJUJEM MATERICU ZA 40000 DOLARA I TO JE NIŠTA JER ONO ŠTO DOBIJATE NEMA CENU: Jesenija obožava da bude trudna i to NAPLAĆUJE

Žena -

Mama iz Atlante rekla je da toliko uživa u trudnoći da sada iznajmljuje svoju matericu budućim roditeljima - za naknadu od 40.000 dolara.

Jesenija Latore (25) do sada je rodila troje dece, dvoje sebi, a jedno kao surogat majka. Dok se Jesenija nada da će proširiti svoju porodica kada bude spremna, za sada iznajmljuje svoju matericu kako bi pomogla ženama koje ne mogu da zatrudne, prenosi New York Post.

Jesenija Latore
foto: Printscreen/Instagram

- Planiram ponovo da budem surogat majka. Jedva čekam ovo da ponovim - rekla je Latore koja je podelila svoje iskustvo sa svojih 222.700 TikTok pratilaca i postala je izvor za roditelje pune nade koji traže surogat. Stotine žena obratilo se Latore za savet, a više od 100 porodica obratilo se u nadi da će ona moći da ostvari njihove snove o osnivanju porodice.

Što se tiče honorara od 40.000 dolara, Latore želi da 'ljudi shvate da većina surogata nije u tome samo zbog novca' i da ona vidi 'novac kao bonus za promenu života porodice na neprocenjiv način'. 'Porodica mi je jaka važna i ponosna sam na ono što sam učinila', rekla je. Latore je svoje prvo dete, Tajsona, rodila 2017. godine i odmah se zaljubila u iskustvo trudnoće.

"Stvarno volim sve u vezi s trudnoćom. Uživam kad imam stomak, idem na preglede kod lekara, osećam bebine udarce', rekla je, 'Nakon što sam rodila sina, bila sam jako srećna s porodicom koju sam imala, ali uvek bih se osećala kao da ponovo želim da budem trudna'. Jesenija je 2018. godine imala spontani pobačaj, bolno iskustvo ju je inspirisalo da postane surogat za druge.

Jesenija Latore
foto: Printscreen/TikTok

"Želela sam da postanem surogat uglavnom zbog mog prethodnog pobačaja... Bila sam skrhana. To je zauvek promenilo moj život; Bila sam tako sama', rekla je Latore, 'Osećala sam se bespomoćno, ali sam u isto vreme osećala zahvalnost što imam čak jedno dete jer neki ne mogu da dobiju decu'.

U oktoberu 2019. rodila je svog drugog sina, Treja Juniora, ali je odmah poželela ponovo da ostane trudna.

'Kad sam završila s dojenjem svog sina, bila sam spremna odmah da pomognem drugoj porodici', rekla je, 'Osećala sam da želim da uzvratim drugima. Želela sam da radim s porodicom koja je želela odnos sa mnom i koja će mi omogućiti da vidim bebu u budućnosti — to mi je bilo jako važno. Takođe sam htela da pomognem mami koja nije mogla da dobije dete'.

Jesenija Latore
foto: Printscreen/Instagram

Latore je rekla da se prijavila u agenciju za surogat majčinstvo, koja ju je spojila sa porodicom koja je baš nju tražila i započela njen prvi proces surogat majčinstva u oktobru 2021. Kako bi se pripremila za proces surogat majčinstva, Latore je rekla da je prošla psihološku procenu, medicinski pregled, ultrazvuk i testove krvi i mesec dana korišćenja lekova pre prenosa embriona.

Dodaje i da je kroz čitavo iskustvo osećala veliku podršku: 'Na kraju su svi bili ponosni na mene. Podrška je ponekad bila ogromna'. Uz plaćanja za lekove, prenos embriona i džeparac za trudničku odeću, Latore je zaradila 40.000 dolara kao surogat majka. Roditelji obično plaćaju između 100.000 i 200.000 dolara za proces surogat majčinstva.

Kada je rodila prvog dečaka kao surogat majka rekla: 'Nije mi bilo teško dati porodici njihovu bebu. Bila sam tako srećna što sam ovo uradila za njih. Moći ću da ga viđam u budućnosti, a njegova mama mi svake nedelje šalje njegove slike. To me stvarno raduje'.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

02:34

VEŠTAČKA OPLODNJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track