SRPKINJA OTKRILA KAKO ŽIVI KAO "DOBRO UDATA ŽENA" I NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA: "Večerala sam tartufe, a muž mi je doneo dijamante"
Foto: Printscreen TikTok

neverovatno!

SRPKINJA OTKRILA KAKO ŽIVI KAO "DOBRO UDATA ŽENA" I NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA: "Večerala sam tartufe, a muž mi je doneo dijamante"

Žena -

Jedna devojka iz Srbije snimila je za TikTok kako izgleda dan dobro udate žene, koja ima mnogo novca, i koje je sve dnevne obaveze i aktivnosti očekuju tokom dana.

Zato ne treba da čudi što je dobila pregršt komentara i poruka i što je opšti zaključak bio - nije lako, ali je jako.

Srpkinja, udata žena, TikTok
foto: Printscreen TikTok

Srpkinja je snimila sve. Od jutarnje rutine, dnevnih obaveza koje čekaju da budu obavljene, vremena koje provodi sa mužem, skupocenih poklona koje dobija. Skrenula je pažnju i na to koliko je važno da sebi udovoljavamo, ali i da se počastimo nakon 'uspešno završenog posla'. Ova devojka je pokazala kako ona to čini i sebi ulepšava dane i razbija monotoniju svakodnevice. Pogotovo one koja u sebi ne sadrži odlazak na posao, zarađivanje novca ili brigu o domaćinstvu.

No, krenimo redom, od buđenja, po redosledu snimljenom u TikTok videu.

Red šopinga, red treninga, red tretmana

"Prvo sam popila detoks i uradila svoj skinker, a zatim sam otišla na doručak. Naravno da doručak ne spremam sama, već mi ga spremaju u restoranu. Onda sma otišla da uradim trening jer bez treninga ne mogu da živim. Zatim su došli dekorateri i sredili moju kuću u novogodišnjem stilu", započela je priču o svojim dnevnim aktivnostima, a sve je snimila pre Nove godine.

To joj je bilo malo dosadno, pa je odlučila da se dotera i ode u šoping da počasti sebe novim čizmama.

"Prava sitnica, samo 600 evra. Bila sam baš srećna. Usput sam kupila i parfemčić, a muž mi je doneo dijamante. Iznenadio me je. To je moj novogodišnji poklon jer sam savršena žena", navela je.

Posle dobre kupovine počastila se kafom, a onda otišla do frizerke da se isfenira jer je muž poželeo da je izvede na večeru.

"Večerala sam pastu od tartufa", pohvalila se.

@all_about_sk Moj prvi GR i istinita prica ❤️ #fyp #allaboutsk ♬ original sound - All_about_SK

"Ne verujte svemu što vidite"

Onda je usledio neočekivan preokret.

"Ovo, naravno, ništa nije tačno. Treba da se 'poklonim' gomili sudova. Čeka me i sarma koju treba da zavijem, tako da ne verujte svemu što vidite na društvenim mrežama", otkrila je ova duhovita tiktokerka na kraju i nasmejala sve pratioce, koji su joj u komentarima 'skinuli kapu' za verodostojnost, neverovatan humor i odličnu glumu, pa su joj napisali da su 'taman bili spremni da kritikuju, kad se desio kraj koji ih je nasmejao do suza'.

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

03:06

U ŠVEDSKOJ ALARMANTNO?! SRPKINJA DIREKTNO IZ GETEBORGA ZA KURIR: Prete odzimanjem državljanstva onima koji neće U RAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track