VOZILA SAM 8 SATI DA BIH DOŠLA NA SVADBU KOLEGINICE, A DOŽIVELA SAM NAJGORE PONIŽENJE IKADA: Od šoka jedva sam došla k sebi
Foto: Shutterstock

nisu je pustili u salu

VOZILA SAM 8 SATI DA BIH DOŠLA NA SVADBU KOLEGINICE, A DOŽIVELA SAM NAJGORE PONIŽENJE IKADA: Od šoka jedva sam došla k sebi

Žena -

Jedna gošća venčanja ispričala je kako se vozila osam sati da bi prisustvovala venčanju koleginice s posla samo da bi je odbili jer nije pročitala sitna slova na pozivnici.

Žena je ispričala da je došla na ceremoniju u Škotsku sa još jednom koleginicom kako bi prespavali u hostelu blizu mesta gde se venčanje održavalo, piše The Sun.

Posle jedne večeri, vlasnica pansiona ponudila se da ih ujutru odveze na događaj jer nije bilo dostupnih taksija. Bilo je to prvo venčanje kojem je prisustvovala u svojim ranim 20-ima. Detalje o tome kako se bizarna noć odvijala objavila je na Redditu kako bi dobila mišljenje zajednice o celoj situaciji.

Hotel, recepcija, recepcioner, hotelski ključ
foto: Profimedia

"Ceremonija venčanja bila je jako lepa, s keltskim vezanjem ruku i ceremonijom sveća. Fotografirali smo se s mladom, družili se s ostalim gostima, ali kad smo stigli na svadbeni ručak shvatile smo da nešto nije u redu".

"Dolazimo do mesta događaja i kao i svi drugi proveravamo raspored stolova da vidimo gde sedimo, ali nismo mogli da pronađemo naša imena. Došao je voditelj ceremonije i tražio naše pozivnice na što je otvoreno rekao da smo pozvani samo u crkvu i na piće dobrodošlice i da sada možemo da idemo kući. Sitnim sitnim slovima pisalo je da naša pozivnica nije za večeru i ostatak proslave", dodala je.

pozivnica, venčanje
foto: Profimedia

Čovek je preuzeo pozivnicu od žene pre nego što ih je zamolio da dođu kasnije. Žene su rekle da su bile ponižene i da su se udaljile s mesta događaja kako niko ne bi primetio da su bile tu. Po povratku u hostel objasnile situaciju vlasnici hostela, koja ih je odvezla do mesta venčanja. “Bila je besna i želela je da nam spremi hranu. Grdila nas je što je nismo pozvale", objašnjava.

drugarice, zagrljaj, prevara
foto: Profimedia

U 19 sati ljutita meštanka odvezla je devojku i njenu kolegicu natrag na mesto venčanja. “U tom su trenutku svi već bili pijani jer su pili već pet sati”, dodala je. To je bio trenutak u kojem su žena i njena kolegica shvatile da jedino one nisu bile pozvane na večeru. “Ni moja kolegica ni ja nismo shvatile da nismo uključene u ceo događaj”, rekla je. I da sve bude još gore, mlada je kasnije slučajno otkrila da je pozvala svoje kolege jer joj je šef rekao da bi to bilo pristojno da uradi. "Mislile smo da smo prijateljice”, napisala je razočarana devojka. Provele su otprilike tri sata tamo pre nego što su ponovno otišle i popile piće u lokalnom pubu. "Na kraju smo imale zabavnu noć zbog meštana. Stvarno su spasili dan na više načina!", dodala je.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track