TRUDNA SAM S MUŽEM S KOJIM SAM U BRAKU 13 GODINA, A OD NJEGA KRIJEM OGROMNU TAJNU: Svi je osudili - "To je bezobrazno od tebe!"
Foto: Profimedia

zaljubila se u ženu

TRUDNA SAM S MUŽEM S KOJIM SAM U BRAKU 13 GODINA, A OD NJEGA KRIJEM OGROMNU TAJNU: Svi je osudili - "To je bezobrazno od tebe!"

Žena -

Oduvek sam znala da sam gej, no završila sam u braku s muškarcem, i to traje već 13 godina, ali seksualno i intimno me zanimaju samo žene. U početku mi to nije smetalo, no kako su godine prolazile, sve više sam se borila sa svojom seksualnošću, a nedavno se zaljubila u jednu ženu, priznala je anonimno žena na Redditovom forumu.

Situacija, kaže, nije nimalo jednostavna. Ima dvoje dece i trudna je s trećim. Udala se samo zato što se to nekako od nje očekivalo. Nije mislila da će biti toliko izazovno boriti se sama sa sobom, s onim što želi i onim što misli da mora.

trudna, trudnoca, test za trudnocu, zena, tuzna
foto: Profimedia

- Nedavno sam se zaljubila u ženu i doživela svoje prvo seksualno iskustvo sa ženskom osobom. Bilo je to sve što sam zamišljala i više od toga! Najbolji osećaj na svetu ! Ali ja imam kuću, i dvoje dece. Peče me savest zbog varanja, a mučila me pre toga i krivica što sam htela da izađem iz tog braka pa sam se napila i imala nezaštićeni seks sa svojim mužem. Sad sam trudna 14 nedelja - rekla je.

"Priznajem da se naježim kad me muž dodiruje"

- Svakodnevno sam razgovarala s tom ženom i htela da budem s njom. Priznajem da se naježim kad me muž dodiruje. Osećam da moram ostati s njim zbog dece, zbog ovog nerođenog deteta, koje želimo i moj suprug i ja. Volim ga kao prijatelja i suroditelja - dodala je.

lezbejke
foto: Shutterstock

- Znam da bi mu to slomilo srce. Želim ga usrećiti jer je toliko toga uradio kako bi pokušao mene učiniti sretnom. Idealno bi bilo da pronađem način da budem zaljubljena u svog muža i imam taj osećaj ispunjenja u svom telu kad sam s njim, kao što mi se to događa s tom ženom, ali znam da to nije moguće. Mislim da bi bilo idealno da se prijateljski rastanemo nakon što beba napuni nekoliko meseci - ispričala je.

Želi da se dete zbliži s oba roditelja pre nego što se raziđu, a njih dvoje da ostanu prijatelji i brinu dobro o deci iako više neće živeti zajedno.

par, svađa, veza
foto: Profimedia

- Tako bih mogla da nastavim izlaziti s ovom ženom ili drugim ženama, i konačno biti ono što jesam, živeti svoj život slobodno. On bi isto mogao pronaći novu partnerku koja bi u njega bila zaljubljena do ušiju. Ženu koja će ga voleti zbog njega samog, a ne samo zbog porodice, novca i tih stvari - nastavila je.

Rekla je da se uprkos idealnom scenariju o kojem je razmišljala trenutno oseća kao loš roditelj i živi pod velikim stresom.

- Osećam se kao loša partnerka koja je godinama varala muža, jer sam se pokušavala prisiliti da se zaljubim u njega i glumila kako želim biti samo s njim - rekla je, a prenosi Mirror.

par, veza, raskid, svađa
foto: Profimedia

Zamolila je druge ljude na forumu da joj daju neki savet, no komentari je nisu oduševili:

"Dobro je da si se pronašla i pomirila sa svojom seksualnošću, ali žrtve koje pritom ostavljaš su sulude. Niko to ne zaslužuje, a ti nisi centar svemira".

"Prvo, pokaži malo samopoštovanja i prestani s aferom. Kako je to pošteno prema tvom partneru? Ako ne želiš biti u braku s muškarcem, nemoj se udati za muškarca. Nemoj ga samo iskoristi za novac ili za šta već".

"To je bezobrazno od tebe!"

"Zabrinjavajuće je što dovodiš bebu u tu situaciju."

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ Mirror/ T.B.)

Bonus video:

03:17

OD NEMOG MIKIJA MAUSA DO GEJ SUPERMENA- Gosti za Kurir komentarišuFENOMEN DIZNI U KORAK SA VREMENOM: Kažu da je bio ANTIESMITA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track