"ZNAM DA ĆE ME SVI MRZETI, ALI..." Majka šokirana objavila video za Uskrs i pokrenula lavinu! Ovo nije mogla da prećuti na praznik
Foto: Printscreen/TikTok

"KAD JE USKRS POSTAO MALI BOŽIĆ"

"ZNAM DA ĆE ME SVI MRZETI, ALI..." Majka šokirana objavila video za Uskrs i pokrenula lavinu! Ovo nije mogla da prećuti na praznik

Žena -

Majka po imenu Bet pokrenula je nepopularnu temu koja je postala sveprisutna na društvenim mrežama nakon što je primetila trend o uskršnjim korpicama koje roditelji pripremaju za svoju decu.

Društvene mreže poput TikToka i Instagrama preplavljene su videima u kojima roditelji sastavljaju raskošne paketiće uskršnjih poklona za svoju decu. Međutim, Bet je primetila da su u mnogim slučajevima ti pokloni ne samo skupoceni, već ponekad i neprimereni za uzrast deteta.

Bet je iznela svoju zabrinutost nakon što je videla video jedne majke koja je u uskršnju korpicu stavila traženu Stanley šoljicu, narukvicu, gumice, slatkiše i set kozmetičkih proizvoda. Vrednost te uskršnje korpice iznosi više od 200 dolara, odnosno 185 evra.

"Obično sam tip koji ne osuđuje, ali ovde ću to ipak učiniti. Ovo su pokloni za osmogodišnjakinju. Ovakvi pokloni postavljaju nerealna očekivanja drugim osmogodišnjacima. Znam da će me svi mrzeti zbog ovoga, ali za mene je ovo ipak previše", izjavila je Bet.

Reakcije u komentarima na Betinu objavu uglavnom su se slagale s njenim mišljenjem.

"Stvar nije u količini poklona, već u činjenici da su to pokloni za osmogodišnjakinju. Gde su nestale bojanke i igračkice za bazen", upitala je jedna osoba.

"Ne mrzim nikoga, ali ne znam kada je Uskrs postao mali Božić. Ja poklanjam samo slatkiše", nadovezala se druga.

Međutim, bilo je i onih koji su se držali uzrečice: "Živi i pusti druge da žive."

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

03:56

DANIJELA I MUBERA ZAJEDNO SLAVE I USKRS I BAJRAM! Dve žene iz Novog Pazara prevazišle predrasude i pokazale da LJUDSKOST POBEĐUJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track