ČUVAM SPISAK SVIH MUŠKARACA S KOJIMA SAM SPAVALA: To me je naučilo važnu životnu lekciju, a evo i koju
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

ČUVAM SPISAK SVIH MUŠKARACA S KOJIMA SAM SPAVALA: To me je naučilo važnu životnu lekciju, a evo i koju

Žena -

Kako bi shvatila šta njeni muškarci imaju zajedničko i kako bi znala gde je i s kim bila, Britanka Almara Abgarijan je duže vreme zapisivala razne detalje o svojim avanturama.

- Pre nekoliko nedelja sam čistila neke kutije i naletela sam na zgužvano parče papira - na njemu je moja stara seks lista. Iako nema detalja, spisak je sadržao imena kojih sam mogla da se setim, svake muške osobe s kojom sam bila, kao i državu u kojoj smo to radili - navodi Almara.

Neki su pored imena imali "posebne napomene" poput "ragbista" ili "velški tip". Ističe da joj je bilo drago da je pronašla tu listu, sve zajedno vratilo joj je dobra sećanja.

devojka
foto: Shutterstock

- To je nešto što sam radila godinama, pokušavala sam da se setim s kim sam bila, a onda sam ipak napravila listu kako ne bih zaboravila. Naime, kad sam bila u avionu i zaboravila da skinem film neta ili ponesem knjigu, zabavljala sam se sat vremena nabrajajući muškarce s kojima sam spavala - otkriva.

Prisećati se svojih avantura svakako je zabavnije od čitanja uputstva za bezbednost, naglasila je.

devojka
foto: Shutterstock

- Kad sam bila mlađa, bilo mi je bitno kako drugi ljudi gledaju na to da sam spavala s mnogo muškaraca, brinula sam se o tome što moj veliki broj seksualnih partnera govori o meni, naročito kad nisam mogla da se setim svih imena - ističe.

Tako da je odlučila da zapisuje kako više ne bi zaboravljala.

Iako joj je neko vreme bilo neprijatno, sada je ipak ponosna na to što je imala prilično bogat seksualni život.

- Sećam se godine koju sam provela u Australiji, imala sam 20-ak godina. Moram da priznam da mi je u tih 12 meseci spisak poprilično porastao. Naravno, muškarci su bili zgodni, preplanuli i imali šarmantan naglasak. To je prosto moralo da se dogodi - otkrila je.

seks
foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

Takođe je uživala u društvu muškaraca, ali i nekoliko žena u svingerskim odmaralištima, seks klubovima i na otvorenom.

- Naravno, i ja sam imala sušnih perioda, poput leta kada sam živela u Njujorku. Zamišljala sam da će tu biti pregršt seksa, ali broj se jedva pomerio - priseća se.

Ističe da se najviše seća osećaja koji je imala s partnerom, više nego detaljnih stvari koje su radili.

- Svako ime predstavlja poseban period u mom životu i kad ponovo vidim spisak, prisetim se kako sam se nekad osećala mlado i bezbrižno. Takođe, sećam se kad sam otkrila da seks može da bude i moj užitak, a ne samo partnerov - ispričala je.

Pisanje, Slova, Rukopis, Psiholozi, Stil Pisanja, Licnost
foto: Profimedia

Setila se i vremena kad je znala s nekim da se teši, nakon raskida.

- Tešila sam se nekim drugim, nakon što mi je bilo slomljeno srce, ali to nije dobra ideja, barem ne za mene - navodi.

Smatra da joj taj spisak ujedno služi kao životna lekcija i sprečava je da čini iste greške, te da prihvati kako niko nije savršen.

- Pregled mog seksualnog života pomaže mi da shvatim ko sam bila tada i ko sam sada. Međutim, postoji nekoliko stvari koje bih preporučila ako vodite ili razmišljate o pisanju sopstvenog spiska - navodi.

košulja, devojka, garderoba, vino
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Prvo odaberite sigurno mesto. Nemojte da držite ovu vrstu informacija na računaru ili zajedničkom disku. Ako želite dodatnu sigurnost, zaštitite dokument lozinkom.

- Drugo, vodite spisak samo ako vam se sviđa, jer ako je poput kazne, to nije dobro. Konačno, ne morate nikome da kažete ako to ne želite, naročito ako ste zapisali i brdo privatnih informacija o tim ljudima - kaže.

Što se nje tiče, sada joj beleženje imena muškaraca nije toliko važno kao nekada.

- Prošla sam i kroz negativna iskustva, ali pamtim samo ona dobra, a da ne moram da ih zapisujem. Umesto toga, zadržala sam listu jer me sada sve to zajedno zasmejava. No, možda ću ga uskoro ponovo pregledati, samo da vidim koliko su se stvari promenile - izjavila je Almara za Metro.

(Kurir.rs/ Metro/ L. S)

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track