UDALA SE ZA BRATA, A SA 12 GODINA VEĆ "BACILA OKO" NA NJEGA: U braku su 35 godina, evo kako su saznali da su U SRODSTVU
Foto: Reuters

SAZNALI DA SU ROĐACI

UDALA SE ZA BRATA, A SA 12 GODINA VEĆ "BACILA OKO" NA NJEGA: U braku su 35 godina, evo kako su saznali da su U SRODSTVU

Pop kultura -

Brak Kire Sedžvik i Kevina Bejkona važi za jedan od najdugovečnijih i najstabilnijih u Holivudu. Na pitanje koja je tajna iza njihovog odnosa koji traje gotovo četiri decenije, glumica je rekla: "Posrećilo nam se. Posrećilo nam se kada smo bili veoma mladi".

"Ali znate, to je težak posao, na tome će uvek morati da se radi", objasnila je glumica.

"Partnerstvo je nešto što dugo zahteva mnogo od vas… Osećam se kao veoma srećna žena", dodala je na kraju.

Interesantno je da su se njima putevi prvi put ukrstili kada je Sedžvik imala samo 12 godina davne 1977. Međutim, ponovo su se sreli kada su snimali "Lemon Sky" 1987. a već sledeće godine su se venčali.

Ono zbog čega je njihov brak, za razliku od ostalih holivudskih, uspeo, Kira je svojevremeno objasnila rečima kako su jedno drugom obećali da neće ostaviti jedno drugo, bez obzira kakvi ih problemi zadesili, a s druge strane, dok su im deca bila mlađa, veliku pažnju posvećivali su upravo svojoj četvoročlanoj porodici, ali i samom braku koji je bio prioritet, tako što su redovno imali romantične izlaske samo njih dvoje. Međutim, jedan skandal bacio je novo svetlo na ovaj par.

Saznali da su u rodu

Interesantno je da su, kada su za potrebe emisije "Pronaći svoje korene" otišli ​​da se testiraju i proučavaju porodična stabla, otkrili da su rođaci. Na sreću, glumci Kevin Bejkon i Kiri Sedžvik su rođaci deveto koleno.

"Znala sam da ću biti u srodstvu sa Kevinom, mislim, većina belaca je nekako u srodstvu. Nisam iznenađena, iskreno. Pretpostavljala sam da je to razlog zašto su nas oboje testirali, morala sam da se pretvaram da sam iznenađena", rekla je glumica. Iako je u javnosti 2013. godine počelo da se spekuliše da će zbog ovih saznanja biti problema u braku, glumci nisu odustajali.

"Sve je u redu dok nismo najbliži rođaci", iznenadila je javnost tadašnjom izjavom Sedžvik, iako je ova izjava mnoge začudila i zgrozila.

( Kurir.rs / Wanted / T.B. )

Bonus video:

06:00

MAJKA ZNALA ZA INCEST, IMAO HLADAN POGLED Kurir televizija u kući dečaka koji je ubio jaganjce! Otkrivena JEZIVA PORODIČNA TAJNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track