PRONAŠLA SAM GOLE SLIKE SVOJE MAJKE U MUŽEVLJEVOM TELEFONU: Od prizora zanemela, a pravi ŠOK tek usledio kad joj je priznao da...
Foto: Profimedia

ovo niko nije očekivao

PRONAŠLA SAM GOLE SLIKE SVOJE MAJKE U MUŽEVLJEVOM TELEFONU: Od prizora zanemela, a pravi ŠOK tek usledio kad joj je priznao da...

Žena -

Nekada su međuljudski odnosi toliko isprepletani, da čak i najbolja sapunica nema takav zaplet. Ovakva jedna priča se pojavila na Redditu i zapalila je mreže.

razvod, brak
foto: Shutterstock

Devojka kopajući po njegovom telefonu otkrila da je muž vara.

- Zajedno smo kao par od moje 19. godine, a njegove 21. Majka sam i ne bih trebala da se danas suočavam s ovim - napisala je ona.

Pravi šok je usledio kada je shvatila da je reč o njenoj majci, ali i kada joj je saopštio da njih dvoje planiraju da žive zajedno.

tasta, zet
foto: Profimedia

- Muž mi je rekao da me ostavlja kako bi se preselio kod moje mame. Saznala sam da su ljubavnici šest godina, a sve je počelo pre rođenja naše ćerke - obajsnila je.

Pravi šok usledio kada joj je zapretio decom

Tašta i zet su se oduevk lepo slagali, ali nikada joj ne bi palo na pamet da između njih postoji nešto više, piše The Sun.

burma, suze, venčanje
foto: Profimedia

- Da stvar bude još gora, moj suprug priča kako želi da odvede našu ćerku nekoliko hiljada kilometara dalje, od Arkansasa do Los Anđelesa i da je mojoj mami da je odgaja kao svoju ćerku. Rekla sam mu da neće uzeti moju ćerku, ali on mi se suprotstavlja i govori: 'Ona će živeti sa mnom, a tvoja mama će joj biti maćeha - napisala je.

Pronašla majčine slike

Da stvar bude još gora, pored poruka, ona je u muževljevom telefonu pornašla i gole slike svoje majke. Njen otac, inače policajac, takođe se šokirao.

telefon, telefoniranje, Mobilni Telefon
foto: Shutterstock

- Moj tata je konstantno pod stresom, jako je uzrujan. Ne znam kako ću ikada moći da se nosim s ovim. Osim što se razvodim od muža, što on želi kako bi mogao da bude s mojom mamom, pitam je kako da se emocionalno nosim sa situacijom. Njih dvoje čak u šali jedno drugo zovu moćnim parom - zaključila je.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track