ZA NJENOG POKOJNOG MUŽA KRUŽILE PRIČE DA JE BIO U AFERI SA KEJT MIDLTON: Rođaka princa Vilijama nije samo mogla da PODNESE 1 stvar
Foto: AP/Joe Giddens

preminuo od traumatske povrede glave

ZA NJENOG POKOJNOG MUŽA KRUŽILE PRIČE DA JE BIO U AFERI SA KEJT MIDLTON: Rođaka princa Vilijama nije samo mogla da PODNESE 1 stvar

Pop kultura -

Rođaka princa Vilijama Lejdi Gabrijela Vindzor obeležila je juče 43. rođendan. Zbog smrti supruga koji je umro u februaru ove godine, taj datum bio je drugačiji nego prethodnih godina. Prijatelji se okupljaju oko nje kako bi joj pomogli da se izbori sa tragičnim događajem.

Njen muž Tomas Kingston pronađen je mrtav u kući svojih roditelja u Kostvoldsu. Imao je 45 godina. Lejdi Gabrijela Vindzor Iselila se iz kuće u Noting Hilu gde je živela sa suprugom i vratila se u Kensingtonsku palatu kod svojih roditelja, princa Majkla od Kenta i princeze od Kenta, otkrio je poznati autor Ričard Iden, piše Daily mail.

Thomas Kingston, Tomas Kingston
foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

"Želeli su da Ela (Gabrijela) bude sa njima, a ona nije želela da bude sama u kući koju je delila sa Tomom. Svi se okupljamo i ona će biti dobro", ispričao je izvor.

Kingston je umro od "traumatske povrede glave", istraga je sprovedena u martu. Pištolj je pronađen blizu njegovog tela u pomoćnoj zgradi u kući njegovih roditelja. U jeku teorija zavera koje su pratile Kejt Midlton, bila je šokantna priča o njenoj navodnoj vezi sa Tomasom Kingstonom. Važno je reći da se sve završilo na pukim glasinama, a teoretičari zaveri su još jednom pokazali koliko su spremni da odu daleko u svojim bizarnim nagađanjima, nažalost.

Kejt Midlton, Tomas Kingston
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, Catherine Princess of Wales

Smrt Tomasa Kingstona nije tretirana kao sumnjiva i niko drugi nije bio uključen.

"Njegov je otac je izašao da prošeta pse. Po povratku gospodin Kingston nije bio u kući. Nakon otprilike 30 minuta njegova majka je otišla da ga potraži", saznalo se.

Patolog iz Gločesteršira Kejti Skeret izjavila je: "Njegov otac je provalio u zaključanu pomoćnu zgradu. Gospodin Kingston je pronađen unutra sa ogromnom povredom glave. Na mestu događaja bio je pištolj. Policija je ubeđena da smrt nije sumnjive porirode".

Thomas Kingston, Tomas Kingston
foto: AP/Victoria Jones

Kako je dodala, obavljena je obdukcija i kao privremeni uzrok smrti utvrđena je traumatska rana na glavi. Službeno je otvorila istragu o smrti i odložila taj proces.

Bakingemska palata je u saopštenju o tragičnom događaju napomenula da je Tomas bio voljeni član porodice. Podršku porodici uputili su kralj Čarls, kraljica Kamila, Kejt Midlton i princ Vilijam.

Nakon smrti supruga Lejdi Gabriejla Vindzor odala mu je počast u zajedničkoj izjavi sa njegovom porodici, opisala ga je kao izuzetnog čoveka koji je obasjao živote svih koji su ga poznavali i napomenula da je njegova smrt veliki šok za celu porodicu. Princ Vilijam bio je na sahrani Tomasa Kingstona.

Tomas Kingston
foto: Lady Gabriella Kingston/ Buckingham Palace / PA Images / Profimedia

Objavila je fotografiju svog supruga, na toj slici pleni osmehom, a fotografisala ga je upravo ona.

Podsetimo, pozanti par venčao se 2019. u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru, na venčanju su bili kraljica Elizabeta II i princ Filip.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track