BOLNI URASLI NOKTI: Ovo radite svaki dan mesec dana i rešite ih se ZAUVEK!
Foto: Promo

BOLNI URASLI NOKTI: Ovo radite svaki dan mesec dana i rešite ih se ZAUVEK!

Žena -

Ovo nije samo problem estetike, već i ozbiljne nelagodnosti – urasli nokti mogu postati prava noćna mora, naročito tokom hladnih meseci kada obuća zatvara i dodatno pritiska naša stopala. Ali, pre nego što posegnete za operacijom, postoji nešto što vam može pomoći, a da nije bolno – pogledajte OVDE.

Nikada ne biste verovali da bi rešenje moglo biti tako jednostavno - alat za urasle nokte! Na prvi pogled možda izgleda kao vadičep, ali ovaj mali alat ima veliku moć. Umesto da vuče čepove, ovaj alat delikatno se kači sa strane nokta i postepeno vuče nokat, oslobađajući vas od problema koje uraslih nokti nose sa sobom. A ako vam ovo zvuči pomalo jezivo – ne brinite, kontrola je u vašim rukama! Vi određujete pritisak podizanja nokta čineći proces podnošljivim i bezbolnim. Podesite koliko vam je prijatno, pa postepeno pojačavate pritisak.

Kako ga koristiti?

Počnite dezinfikovanjem noktiju, ruku i samog aparata. Zatim, lagano pričvrstite kukice sa obe strane nokta. Držeći sredinu alata, polako ispravljajte nokat s jedne i druge strane uvijanjem matice. Postepeno povećavajte pritisak dok ne osetite olakšanje, dok ne osetite da vam nokat “izlazi” iz kože. Pre tretmana, važno je držati noge u mlakoj vodi oko pola sata, da nokti dobro omekšaju. Nakon završetka tretmana uklonite alat i postavite vatu ispod uglova nokta kako biste sprečili infekcije.

Online kupovina
foto: Promo

Ako se pitate gde nabaviti ovaj čudesni alat, odgovor je jednostavan - poručite ga odmah online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i to po veoma pristupačnoj ceni. Jednom kupljen, možete ga koristiti godinama. Pruža vam trenutno olakšanje svaki put kada vam to zatreba.

Nikada više ne trpite bolne i neugodne situacije sa uraslim noktima. Ovo je rešenje koje će vam olakšati život i osigurati udobnost u svakom trenutku kada su vaša stopala u pitanju. Spremite se da osetite oslobađajući osećaj i uživate u komforu koji donosi alat za urasle nokte. Poručite ga već danas i zauvek se rešite neprijatnih problema sa noktima!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja