NOSILA BRUS OPTOČEN RUBINIMA, IMALA SOPSTVENI BAR ZA OPIJANJE: Sa 11 godina zaradila 25 miliona, a sada GRCA U BEDI (FOTO)
Foto: lynchpics / Alamy / Alamy / Profimedia

PEVALA PRED PAPOM I ELIZABETOM

NOSILA BRUS OPTOČEN RUBINIMA, IMALA SOPSTVENI BAR ZA OPIJANJE: Sa 11 godina zaradila 25 miliona, a sada GRCA U BEDI (FOTO)

Pop kultura -

Kao čudo od deteta koje je zbog svog "anđeoskog glasa" pevala pred papom i kraljicom Elizabetom, Šarlot Čerč je do svoje 11. godine prikupila bogatstvo od 25 miliona funti. Postala je poznata širom sveta, ali danas u svojoj 38. godini Šarlot je bankrotirala.

Više nisam milionerka, rekla je nedavno Šarlot u intervjuu, nakon što je bila prinuđena da proda svoju vilu vrednu 1,5 miliona funti i preseli se u dvosobnu kuću.

Šarlot Čurč
foto: lynchpics / Alamy / Alamy / Profimedia

Tokom intervjua se osvrnula i na slavu koju je stekla tokom svojih tinejdžerskih godina i otkrila da ju je njen očuh Džejms Čerč naterao da ostane u centru pažnje koju je kako kaže mrzela.

Dok sam zarađivala novac, rekla sam tati kad sam imala 14 godina da nisam sigurna u vezi sa šou-biznisom. "Ne dopada mi se ovo, ne čini me srećnom", rekla sam, a on je odgovorio: "Moraš da ostaneš u tome dok ne iskoristimo sve prilike koje nam se pružaju", otkrila je Šarlot.

Šarlot Čurč
foto: Warner Bros Collection / Everett / Profimedia

– U tinejdžerskim godinama, sa 16 ili 17, bila sam u fazu da kažem: "Ne znam mogu li da nastavim s ovim s****m, iskrena je bila Šarlot.

Ko je zapravo Šarlot Čerč?

Njeno pravo ime je Šarlot Marija Rid i rođena je u Vlesu, a nakon što su joj se roditelji razveli njena majka se udala za Džejmsa Čerča, koji ju je usvojio.

Sa samo 11 godina, doživela je neverovatan uspeh, asve je počelo kada je otpevala preko telefona Pie Jesu, verziju iz "Rekvijema" Endrua Lojda Vebera, u jutarnjem programu This Morning 1997. godine.

Šarlot Čurč
foto: Scott Myers / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od 2005. počela je da nastupa kao pop pevačica i izdala albume Tissues and Issues i Back to Scratch. Novac, populanost i slava pratili su je svuda, ali kako kaže nije bila srećna, prenosi DailyMail.

Šarlot Čurč
foto: FIONA HANSON / AFP / Profimedia

Ogromnom bogatstvu nije imala pristup do punoletstva, ali čim je dobila zakonsko pravo , počela je da troši bez kontole. Jednom prilikom je rekla da će kupiti grudnjak optočen rubinima vredan milion funti da časti sebe jer konačno može da koristi novac koji se sama zaradila. Trošila je nekontolisano, pa je tako otkrila da je samo na jedan put za Ibicu dala 10.000 funti, da je svim prijateljima plaćala sve, a angažovala je i ličnog vozača.

Šarlot Čurč
foto: CARL DE SOUZA / AFP / Profimedia

Dok se zabavljala s velškom ragbi zvezdom Gevinom Hensonom, kupila je kuću u Kardifu vrednu 500.000 funti, sa svega 20 godina, i napravila sopstveni bar u podrumu da bi mogli da se opijaju kod kuće. U jednom od svojih ludorija sa novcem, kupili su jahtu vrednu 800.000 funti.

Šarlot Čurč
foto: CARL DE SOUZA / AFP / Profimedia

Dobili su dvoje dece dece Rubi i Dekstera, a kada su se rastali 2010. godine, Gevinu je kupila vilu s pet spavaćih soba u komšiluku kako bi zajedno mogli da brinu o deci.

Ubzo se ponovo udala za Džonatana Pauela i dobila ćerku Freju, a njoj bliski ljudi tvrde da je konačno našla svoju srodnu dušu, koji joj je pomogao da ponovo sredi svoj život.

– Na početku je sve bilo poput bajke, ali onda je sve postalo mračno i pomalo uvrnuto. Kada vraćam film unazad, sve je veoma interesantno zbog toga kako razmišljam i gledam na sve što mi se dogodilo, zaključila je Šarot.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track