JEFTIN, A MOĆAN TRIK: Kako da napravite lokne, a da ne izgorite kosu?
Foto: Promo

JEFTIN, A MOĆAN TRIK: Kako da napravite lokne, a da ne izgorite kosu?

Žena -

Pravo je vreme da osvežite svoj stil i zablistate sa predivnim loknama. Bez obzira na to da li planirate opušteni vikend, elegantnu večeru, vaš izgled neće biti potpun bez savršene frizure. Ovaj uvijač od satena za pravljenje lokni neće oštetiti vašu kosu, a dobićete zahvaljujući njemu predivnu frizuru.

**Zdravija alternativa za vašu kosu**

Jedan od glavnih problema sa tradicionalnim metodama uvijanja kose, kao što su figaro i pegle, jeste toplota koja može oštetiti kosu. Sa uvijačem od satena, možete postići prekrasne lokne bez upotrebe visoke temperature. Satenski materijal nežno oblikuje kosu, minimizirajući rizik od lomljenja i oštećenja, čime vaša kosa ostaje zdrava i sjajna.

**Jednostavna i brza upotreba**

Za razliku od komplikovanih uređaja koji zahtevaju dugotrajno stilizovanje, uvijač od satena je izuzetno jednostavan za upotrebu. Sve što treba da uradite je da umotate pramenove kose oko satenskog uvijača, pričvrstite ga i ostavite da deluje. Za najbolje rezultate, koristite ga tokom noći ili dok obavljate svakodnevne aktivnosti. Ujutru ćete se probuditi sa savršenim loknama koje izgledaju kao da su upravo izašle iz salona.

Naručite svoj uvijač od satena već danas i pripremite se da zablistate sa savršenim loknama – poručite ga OVDE ili na 011/6 888 999.

hangar.rs
foto: Promo

**Pogodno za sve tipove kose**

Bilo da imate ravnu, talasastu, gustu ili tanku kosu, uvijač od satena je savršen za vas. Njegov univerzalni dizajn omogućava da prilagodite način uvijanja vašem tipu kose i željenom izgledu. Bez obzira na dužinu ili teksturu vaše kose, sa ovim uvijačem možete kreirati razne stilove, od blagih talasa do definisanih lokni.

**Prenosiv i praktičan**

Zaboravite na glomazne aparate i kablove. Uvijač od satena je lagan, prenosiv i ne zahteva struju, što ga čini idealnim za putovanja. Lako ga možete poneti sa sobom bilo gde – na letovanje, poslovno putovanje ili vikend izlet. Sve što vam je potrebno za savršene lokne je na dohvat ruke.

Letnji saveti za postizanje savršenih lokni

Da biste maksimalno iskoristili vaš uvijač od satena, evo nekoliko saveta kako da postignete najbolje rezultate:

1.**Priprema Kose**

Pre nego što upotrebite uvijač, operite i osušite kosu. Za dodatnu zaštitu i bolje rezultate, nanesite lagani sprej za oblikovanje ili penu. Ovo će pomoći da lokne budu postojanije i da vaša kosa izgleda bujnije.

2. **Tehnika uvijanja**

Podelite kosu na pramenove srednje veličine. Umotajte svaki pramen oko uvijača, počevši od korena prema krajevima. Pričvrstite krajeve kako bi pramenovi ostali na mestu. Za definisane lokne, ostavite uvijač da deluje preko noći.

3. **Fiksiranje frizure**

Kada skinete uvijač, nežno razdvojite lokne prstima. Za dugotrajniju frizuru, nanesite lagani lak za kosu koji neće otežati vaše lokne. Izbegavajte češljanje kose četkom kako biste očuvali definiciju.

Naručite svoj uvijač od satena već danas i pripremite se da zablistate sa savršenim loknama – poručite ga OVDE ili na 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track