"VASPITAVAO SAM TE BOLJE OD OVOGA" Zaljubila se u 19 godina starijeg a reakcija njenog oca je bila užasna: KAO DA ME JE UBO U SRCE
Foto: Printscreen

ljubav je ljubav

"VASPITAVAO SAM TE BOLJE OD OVOGA" Zaljubila se u 19 godina starijeg a reakcija njenog oca je bila užasna: KAO DA ME JE UBO U SRCE

Žena -

Da ljubav ne zna za granice, prepreke, a ni godine svedoci su Majkl Stomatuk (47) u njegova 19 godina mlađa supruga Emili Dauning.

Ovaj par u bračne vode uplovio je u novembru 2023, a vezu su započeli 5 godina pre toga na času joge nakon što ju je privukla njegova "prirodna lepota" i impresivne veštine u fitnesu.

"Morala sam da se otarasim ženskaroša"

Iako mnogima na prvu njihov odnos može delovati čudno, oni na svom Tik Tok profilu rado ruše predrasude.

Majkl je rekao da su godinu dana bili prijatelji, krećući vrlo sporo kako bi videli da li su im nivoi zrelosti usklađeni. Emili se šalila da je morala da "se otarasi ženskaroša, koji se krio u njemu."

Otac nije bio oduševljen

Ipak, upoznavanje sa roditeljima nije prošlo u najboljem redu.

- Postojala je jedna stvar koju mi je otac rekao kada je saznao da još viđam Majkla. Vaspitavao sam te bolje od ovoga. Bilo je to kao ubod u srce - rekla je Emili.Majkl je upoznao njene roditelje za vreme pandemije korona virusa, kada je njihov odnos postao ozbiljniji.

Kako je sve počelo

Ranije, Majkl je otkrio da je on napravio prvi korak tako što joj je dao kompliment o njenoj joga praksi, i iako oboje kažu da je među njima odmah bila prisutna hemija, Emili, iz Arizone, bila je neodlučna zbog njihove očigledne velike razlike u godinama, prenosi Mirror.

- Mislim da smo oboje znali da postoji veza, ali zbog moje prethodne veze i naše razlike u godinama, oboje smo bili prilično rezervisani na početku i nismo želeli da žurimo u vezu - rekao je.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track