TAŠTA NAPRAVILA SKANDAL NA SVADBI! Olešila se od alkohola, pa se "upi*kila" u gaće - Mladencima SVE PRESELO (VIDEO)
Foto: Youtube/EPICFAILYEAH1986

TAŠTA NAPRAVILA SKANDAL NA SVADBI! Olešila se od alkohola, pa se "upi*kila" u gaće - Mladencima SVE PRESELO (VIDEO)

Život -

Iako alkohol u umerenim dozama može popraviti raspoloženje na slavljima, može i da ga totalno uništi i bude izvor teških "blamova".

Mlada i mladoženja ostanu koliko-toliko pribrani, uglavnom zbog adrenalina, ali rodbina i gosti obično umeju da naprave pravi haos!

Na forumu "Mumsnet", ljudi su otkrili najgore situacije koje su imali prilike da vide na raznim venčanjima. Njihove priče su šokantne, a kreću se od kumova koji su neprimereno hvatali za zadnjicu deveruše, pa čak i mladu, pa sve do olešenih roditelja...

Svakako situacije koje mladenci nisu ni zamišljali na svojoj svadbi. Jedan od najužasnijih podelila je čitateljka iz Amerike, a evo kako je opisala situaciju kojoj je prisustvovala... Reč je o mladinoj majci.

"Žena se toliko napila da je počela da piš*i u gaće. Jedan od njenih sinova morao je da je odnese u sobu kako bi je presvukli, a svi su videli šta se dogodilo", napisala je i dodala da su mladenci bili očajni i da im je preselo veselje.

Inače, i organizatori slavlja se javljaju na ovom forumu i dele svoje neverovatne priče. Po njihovim rečima, veliki broj slavlja se završi masovnim tučama, a za sve je kriv, naravno, alkohol.

(Kurir.rs/Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track