UDALA SE DEVOJKA SA KRILIMA! Čestitke pljušte sa svih strana, srećni mladenci blistaju od sreće: "S ljubavlju i blagoslovom..."
Foto: Printscreen/Facebook

sa srećom!

UDALA SE DEVOJKA SA KRILIMA! Čestitke pljušte sa svih strana, srećni mladenci blistaju od sreće: "S ljubavlju i blagoslovom..."

Život -

Slikarka i šampionka u paratekvondou, Dejana Bačko, rođena je bez ruku, a odavno je odabrala borbu kao model ponašanja i postala predmet divljenja mnogih.

Dejana i njen partner Marko Nežić postali su nedavno roditelji devojčice kojoj su dali ime Lara, a koje potiče iz grčkog jezika i znači pobeda.

devojka sa krilima, Dejana Bačko
foto: Instagram/devojka_sa_krilima

Naime, Dejana je sada na svom profilu na Instagramu objavila sliku sa venčanja sa svojim izabranikom, a čestitke nisu prestajale da se nižu.

"S ljubavlju i blagoslovom stupili smo u novo poglavlje zajedno" - napisala je Dejana, koja je blistala u venčanici i sa prelepim buketom sa belim cvećem, dok je mladoženja bio u sivom elegantnom odelu, a ćerkica je pozirala sa njima u crkvi.

Podsetimo, Dejana se porodila pre godinu dana i tada je na svom Instagram profilu, na kom ima više od 87 hiljada pratilaca, podelila fotografiju sa ćerkicom, a njen osmeh govorio je o njenoj sreći i ponosu.

- Bože, hvala ti na ovom poklonu - napisala je ona uz objavu, nakon čega su se komentari samo nizali.

Inače, Dejana iako ima hendikep u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne obaveze, a sa svojim pratiocima neretko deli kako slika, putuje, trenira.

Dejana Bačko, Dragan Jović, TK Galeb
foto: Foto: TKD Galeb

S obzirom da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje telo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primer četkicu za slikanje drži prstima na nogama.

(Kurir.rs/Blic/T.J.)

Bonus video:

00:27

Dejana i njena beba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track