07:12

POSAĐENO JE PREKO 120.000 SADNICA! Ana Rebić otkriva šta će nas sve očekivati u narednoj godini

zasadi drvo

POSAĐENO JE PREKO 120.000 SADNICA! Ana Rebić otkriva šta će nas sve očekivati u narednoj godini

Zasadi Drvo -

Sadnja u Titelu samo je još jedna u nizu pokazatelja da kada je reč o akciji "Zasadi drvo" godinu završavamo uspešno.

Medjutim, završetkom ove 2021. ne završava se treća sezona koja nam je donela mnoge novine. Nastavljamo dalje, i u sledećoj godini da podstičemo i motivišemo ljude da oni budu ti koji će pokrenuti promene. Jedan od načina je i podkast Ekolucija o kojoj je za Kurir televiziju više rekla Ana Rebić iz Adria Media Grupe.

- U okviru ove treće sezone "Zasadi drvo", nastavljamo sa podkastom pod nazivom Ekolucija. Ono što je novo je da pored audio formata koji je bio u drugoj sezoni, sada smo uveli i video format. Tako da oni koji šetaju prirodom mogu da nas slušaju u okviru podkast platformi, dok oni koji su više za vizuelni tip mogu nas naći na Youtoube kanalu Zasadi drvo - rekla je Ana Rebić za Puls.

zasadi drvo
foto: Kurir televizija

Ana nam je objasnila šta je cilj ovog podkasta i šta svi gosti imaju zajedničko.

- Ono što vezuje sve goste podkasta Ekolucija je ljubav prema prirodi, a ono što je cilj podcasta jeste da kroz zanimljive razgovore sa gostima, podignemo ekološku svest ljudi i da na taj način damo do znanja ljudima koliko je pošumljavanje važno - istakla je Ana.

zasadi drvo
foto: Kurir televizija

Potom je otkrila koji su se sve gosti našli u ovim pokastima i koliko ih je tačno bilo.

- Imali smo do sada 5 podkasta. Gosti koji su bili u podkastu su Boris Radošević, Ljubivoje Ršumović, Đorđe Stanojević. Svi podkasti su mi bili zanimljivi, ali ako bi morala da izdvojim jedan, to bi verovatno bilo sa Ljubivojem Ršumovićem jer je akcenat ove emisije edukacija mladih - rekla je Ana Rebić.

zasadi drvo
foto: Kurir televizija

Zatim je dala kratku retrospektivu treće sezone "Zasadi drvo" i pozvala sve građane da se pridruže.

- Zaista smo prezadovoljni onim što smo do sada postigli. Za sada u okviru ove treće sezone Zasadi drvo posadili smo više od 120.000 sadnica na oko sto hektara i na više lokacija. Htela bi da iskoristim priliku da pozovem sve građane koji bi hteli da učestvuju - rekla je Ana.

Kurir.rs Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

10:55

TREĆA SEZONA ZASADI DRVO OKRENUTA MLADIMA! Irena Petrović: Mladi moraju da promene svoj odnos prema prirodi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track