Crno, pa se vidi

Ana Nikolić pokazala bujne grudi!

Stars

Autor:

Pevačica na splavu „Bolivud“ nastupila u majici ispod koje se videlo njeno poprsje

Ana Nikolić, splav Bolivud, grudi, poprsje,

Kad se pojavila na sceni u ultrakratkom šortsu i s lancima oko vrata, pa još i u providnoj bluzi, muški deo publike je odlepio

Mala od skandala!
Ana Nikolić je pre dve večeri pevala na splavu „Bolivud“ u majici ispod koje su se nazirale bradavice! Kako je od samog početka karijere navikla da intrigira javnost, i ovog puta je ostala dosledna sebi i svojom pojavom šokirala čitav splav, koji je te noći bio krcat!

- Kad se pojavila na sceni ultrakratkom šortsu i s lancima oko vrata, pa još i u providnoj bluzi, muški deo publike bukvalno je odlepio u trenutku! Svi su joj aplaudirali nekoliko minuta, a onda je Ana dodatno raspalila masu svojim hitovima - kaže naš sagovornik s lica mesta.

U njenoj pojavi i dobroj muzici uživale su brojne poznate ličnosti, među kojima su bili Sonja Marić i Nikola Lazetić, Bata Spasojević, Dr Filgud, Marija Lazić, Boban Rajović, Andrija Marković, Miloš Nadaždin... Inače, te večeri su Ana i „Bolivud“ donirali novac u humanitarne svrhe za lečenje devojčica Milice Jovanović i Anđele Aleksić..

I misice na splavu

Nastupu Ane Nikolić prisustvovale su i kandidatkinje na izboru za mis, koji se održava 7. oktobra u Sava centru. Njih je predvodila prošlogodišnja najlepša devojka Srbije Bojana Lekić. Ovo je bilo prvo opuštanje misica u proteklih nekoliko meseci, koliko traju pripreme za finalni izbor.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (12)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Ivicca

  Ivicca

  Ovakve ,,gace,, ni babe ne nose!

  39 Odgovori 
 • purko

  purko

  ovo su BUJNE grudi kao što i Palma ima bujnu kosu !!!!

  35 Odgovori 
 • Diva

  Diva

  Sta drugo Ana ume da pokaze????

  27 Odgovori 

Poslednji komentar

 • ana

  ana

  Sta ima cudno, pa nista novo nije uradila. Bilo bi cudno da ih je pokrila.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!