Crno, pa se vidi

Ana Nikolić pokazala bujne grudi!

Stars

Autor:

Pevačica na splavu „Bolivud“ nastupila u majici ispod koje se videlo njeno poprsje

Ana Nikolić, splav Bolivud, grudi, poprsje,

Kad se pojavila na sceni u ultrakratkom šortsu i s lancima oko vrata, pa još i u providnoj bluzi, muški deo publike je odlepio

Mala od skandala!
Ana Nikolić je pre dve večeri pevala na splavu „Bolivud“ u majici ispod koje su se nazirale bradavice! Kako je od samog početka karijere navikla da intrigira javnost, i ovog puta je ostala dosledna sebi i svojom pojavom šokirala čitav splav, koji je te noći bio krcat!

- Kad se pojavila na sceni ultrakratkom šortsu i s lancima oko vrata, pa još i u providnoj bluzi, muški deo publike bukvalno je odlepio u trenutku! Svi su joj aplaudirali nekoliko minuta, a onda je Ana dodatno raspalila masu svojim hitovima - kaže naš sagovornik s lica mesta.

U njenoj pojavi i dobroj muzici uživale su brojne poznate ličnosti, među kojima su bili Sonja Marić i Nikola Lazetić, Bata Spasojević, Dr Filgud, Marija Lazić, Boban Rajović, Andrija Marković, Miloš Nadaždin... Inače, te večeri su Ana i „Bolivud“ donirali novac u humanitarne svrhe za lečenje devojčica Milice Jovanović i Anđele Aleksić..

I misice na splavu

Nastupu Ane Nikolić prisustvovale su i kandidatkinje na izboru za mis, koji se održava 7. oktobra u Sava centru. Njih je predvodila prošlogodišnja najlepša devojka Srbije Bojana Lekić. Ovo je bilo prvo opuštanje misica u proteklih nekoliko meseci, koliko traju pripreme za finalni izbor.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (12)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Ivicca

  Ivicca

  Ovakve ,,gace,, ni babe ne nose!

  39 Odgovori 
 • purko

  purko

  ovo su BUJNE grudi kao što i Palma ima bujnu kosu !!!!

  35 Odgovori 
 • Diva

  Diva

  Sta drugo Ana ume da pokaze????

  27 Odgovori 

Poslednji komentar

 • ana

  ana

  Sta ima cudno, pa nista novo nije uradila. Bilo bi cudno da ih je pokrila.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!