TRANSFORMIŠITE VAŠU DNEVNU RUTINU NEGE LICA: Sa jednim uređajem pružite i masažu i čišćenje!
Foto: Adam Radosavljevic / Alamy / Alamy / Profimedia

TRANSFORMIŠITE VAŠU DNEVNU RUTINU NEGE LICA: Sa jednim uređajem pružite i masažu i čišćenje!

Žena -

O sebi je veoma važno da brinete, šta god da je u pitanju. Vodite računa o higijeni, ali isto tako i o opuštanju i lepoti. Vaše lice svi zagledaju, i neka vam koža bude čista, zdrava, zategnuta i relaksirana. Kako to možete da postignete? Pravilna nega lica postaje lakša nego ikada uz ovaj aparat za čišćenje i masažu.

Ovaj praktični uređaj omogućava vam profesionalnu negu u udobnosti vašeg doma, prilagođenu vašim potrebama. Bez obzira da li želite očistiti, zategnuti ili masirati kožu, ovaj aparat je savršen saveznik u održavanju vaše kože svežom i blistavom.

Aparat za čišćenje lica, Hangar.rs
foto: Promo

Aparat za lice ima četriri različita nastavka, te vam pruža masažu, čišćenje i zatezanje, a vi samo treba da prilagodite tretman prema potrebama vaše kože. Očistite pore, uradite piling, masirajte I poboljšajte tonus kože – i to sve samo sa jednim uređajem!

Poseduje usb kabl za jednostavno punjenje, i vama slobodu kretanja dok sređujete lice. Na ovaj aparat imate garanciju od 24 meseca, pa možete da se osećate sigurno uz dugotrajno zadovoljstvo ovog uređaja.

Aparat za čišćenje lica, Hangar.rs
foto: Promo

Uključite aparat za masažu u svoju beauty rutinu i doživite sve prednosti profesionalne nege lica, bez napuštanja udobnosti svog doma. Vaša koža zaslužuje samo najbolje!

OVDE možete poručiti aparat po ceni od 1.999 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track