DEČAK  ZAMALO POGINUO U BOLNICI: Doveli dete (10) da pobedi strahove, a ono doživelo horor!
Foto: Printscreen Heute.at

SKANDAL U DONJOJ AUSTRIJI

DEČAK ZAMALO POGINUO U BOLNICI: Doveli dete (10) da pobedi strahove, a ono doživelo horor!

Austrija -
Dok je Jan (10) je spavao u svom krevetu u jednoj bolnici u Donjoj Austriji na njegov krevet se srušio plafon

Doris D. (34), majka dečaka još uvek uznemirena zbog svega što se dogodilo, kaže da još uvek ne može da veruje šta se dogodilo, i da je srećna što joj je dete ostalo živo.

"U gluvo doba noći čula sam jak tresak, i sina koji je počeo da vrišti u sobi. Utrčala sam misleći da je sanjao nešto ružno i da ima košmare", priča Doris.

Međutim kada je ušla u sobu na odeljenju za dečiju psihijatriju i sama je doživela košmar.

"Kada sam utrčala u sobu videla sam da se odvalio deo plafona i das u cigle i malter maltene pali mom sinu na glavu! Srećom dete mi je lakše povređeno i zadobilo nagnječenja i modrice po telu", kaže dečakova mama.

Mališan koji je na lečenju u bolnici zbog anksioznih poremećaja odmah je premešten u drugu sobu, a ona u kojoj je došlo do urušavanja plafona biće zatvorena dok se ne završi istraga i sanira oštećenje.

"Sutradan su me samo pozvali na razgovor kod primartijusa i od tada me više niko nije kontaktirao. Odlučila sam da tužim bolnicu i u saradnji sa policijom ću podneti prijavu,kaže dečakova majka.

Portparol bolnice u kojoj se dogodio incident rekoa je da se dečak oseća dobro i da su oni u kontaktu sa majkom mališana.

(V.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track