MALIŠAN UMRO ZBOG ROĐENOG OCA: Rekao sinu da je predebeo pa ga terao da trči, a onda je otkriven snimak STRAVIČNOG ZLOSTAVLJANJA
Foto: Printscreen/X

ŠOK

MALIŠAN UMRO ZBOG ROĐENOG OCA: Rekao sinu da je predebeo pa ga terao da trči, a onda je otkriven snimak STRAVIČNOG ZLOSTAVLJANJA

Planeta -

Internetom kruži uznemirujući snimak oca iz Nju Džersija koji svog šestogodišnjeg sina tera da trči na traci za trčanje jer je bio "previše debeo", samo nekoliko dana pre nego što je dečak umro od hroničnog zlostavljanja, prenosi Dejli mejl.

Kristofer Gregor se u utorak pojavio na sudu kako bi se suočio sa optužbama za ubistvo nakon što je njegov sin, Korei Mikiolo , preminuo 2021. godine od tupih povreda.Gregor se suočava sa doživotnom robijom.

Na sudu su prikazani snimci nadzora iz fitnes centra Atlantic Heights Clubhouse. Na snimku se vidi kako Kori stalno pada sa trake za trčanje jer je bila podešena na prebrz program, dok ga Gregor stalno podiže i vraća na nju. U jednom trenutku je i svog sina ugrizao za potiljak, da bi ga ponovo naterao da trči.

Nekoliko dana nakon posete teretani, dečakova majka, Breana Mičiolo , koja je delila starateljstvo nad Korijem sa Gregorom, videla je povrede svog sina i prijavila ih zaposlenom u Odeljenju za zaštitu dece u Nju Džersiju. Odvela je Korija kod doktora 2. aprila, gde je rekao da ga je otac naterao da trči na traci za trčanje „jer je bio predebeo“. Sutradan je preminuo. Hitno je prevezen u bolnicu jer se iz sna probudio posrćući sa nerazgovetnim govorom, mučninom i otežanim disanjem.

Iznenadni napad

Ovo je navelo lekare da urade CT skeniranje, tokom kojeg je Kori imao iznenadni napad. Medicinsko osoblje je pokušalo da mu spase život, ali bezuspešno. Obdukcija je otkrila da je Kori umro od tupe povrede sa kontuzijama srca i upalom jetre i sepsom. U julu 2021, Gregor je uhapšen pod optužbom za zanemarivanje dece nakon što su istražitelji otkrili snimke nadzora iz teretane.

Dva meseca kasnije, utvrđeno je da je šestogodišnjak patio od hroničnog zlostavljanja - uključujući povrede grudnog koša, stomaka, srca, kontuziju levog pluća i jetre. Njegova majka je prvi put svedočila na sudu u četvrtak, jecajući dok je gledala uznemirujući video. Nakon smrti njenog sina, napravila je privatnu Facebook stranicu pod nazivom „Pravda za Korija“ kako bi podigla svest o njegovom slučaju.

"Napravila sam ovu grupu da se borim za pravdu za mog sina, Korija Mičiola. Imao je samo šest godina kada mu je život oduzeo neko ko je trebalo da brine o njemu i da ga voli. Njegov otac. Nećemo prestati da se borimo dok pravda ne bude zadovoljena", napisala je ona u objavi.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

02:17

BOLEST ZAVISNOSTI NIJE OPRAVDANJE ZA PORODIČNO NASILJE! Psiholog o slučaju devojčice koju je otac godinama držao u kadi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track