"ČULI SU SE KRICI, A ONDA JE ZAVLADALA TIŠINA" Milan pronađen izboden na kauču, majka i deca završili u bolnici: Nezapamćeni užas
Foto: Printscreen Twitter

jeziv zločin u slovačkoj

"ČULI SU SE KRICI, A ONDA JE ZAVLADALA TIŠINA" Milan pronađen izboden na kauču, majka i deca završili u bolnici: Nezapamćeni užas

Planeta -

Užas se dogodio u subotu u malom selu Rohožnik u Slovačkoj. U stanu, iz kojeg su komšije navodno prvo čule svađu, policija je zatekla izbodenog Milana (47) i povređenu suprugu i dvoje male dece. Spasioci nisu mogli da spasu muškarca, a policija još nije utvrdila šta se tačno dogodilo u stanu.

Supružnici Milan i Sioban, Britanka sa stalnim boravkom u Slovačkoj, tek nedavno su se sa decom doselili u Rohožnik. Komšije ih nisu dobro poznavale, ali su mislili da su pristojna porodica, jer su se uvek pozdravljali i oba roditelja su se brinula o deci".

Kako prenosi TV JOJ, iz stana u kojem je porodica živela kobne noći začuli su se krici. Komšije su zato kontaktirale domara, ali bračni par nije otvorio vrata i iza vrata je zavladala tišina. Ubrzo nakon toga, iz njih je istrčala žena i povikala "napadač, napadač".

Policija je tada u stanu videla zastrašujući prizor. Zatekli su Milana izbodenog na kauču. Kako se navodi na sajtu "Novi Čas", trogodišnji dečak je imao povredu glave, a sedmogodišnja Elenor je imala slomljenu ključnu kost i povrede glave. Oba deteta su pretrpela psihičke traume. Žena je takođe završila u bolnici sa otvorenim ranama na telu.

Slučaj sada istražuje policija. Još nije jasno šta se dogodilo u stanu, navode slovački mediji. Kriminalisti navodno rade na verziji da je muškarac trebalo da tukao svoju ženu i decu, a da ga je žena ubila u samoodbrani. Druga verzija je da je žena bila napadač.

(Kurir.rs/Blic/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:40

UZNEMIRUJUĆE! Navijač Porta izboden nasmrt, devojka se bori za život!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track