INFLUENSER LIKVIDIRAN U UKLJUČENJU UŽIVO: Snimio sopstvenu smrt, plaćene ubice prišle sa leđa, uspeo samo da OKRENE GLAVU (VIDEO)
Foto: X printscreen

užas

INFLUENSER LIKVIDIRAN U UKLJUČENJU UŽIVO: Snimio sopstvenu smrt, plaćene ubice prišle sa leđa, uspeo samo da OKRENE GLAVU (VIDEO)

Planeta -

Mladi brazilski influenser Nesaku ubijen je tokom uključenja uživo na TikTok!

Nesaku se obraćao pratiocima dok je pušio cigaretu i slušao muziku ispred svoje kuće u nedelju, međutim, iznenada je odjeknulo nekoliko prasaka i prenos je prekinut. Kamera se kreće tako brzo da je nemoguće razaznati šta se tačno dešava.

Lokalni mediji navode da je mladić upucan četiri puta. Jedan metak ga je navodno pogodio u glavu. Na snimku se vidi kako Nesaku u jednom momentu okreće glavu pre nego što je odjeknuo prvi prasak.

Hitno je prebačen iz svog doma u sirotinjskom naselju u Rio de Žaneiru u lokalnu bolnicu, međutim, lekari nisu uspeli da mu spasu život i proglašen je mrtvim.

Veruje se da su influensera, čije je pravo ime Romim, likvidirale plaćene ubice.

Lokalni mediji navode da bi ubistvo moglo biti povezano sa trgovinom drogom i organizovanim kriminalom.

Nesaku je uglavnom pravio smešne snimke o svom načinu života. Lokalni mediji navode da se pre ubistva hvalio da ima više od 100.000 pratilaca na TikToku.

Poznata iranska TikTokerka, podsetimo, ubijena je nedavno u automobilu ispred svoje kuće u Bagdadu.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja