OVO JE NIKOLA KOJI JE UBIO LELU NA NOVOM BEOGRADU, PA SEBE: Njegove komšije u šoku posle zločina - ON IMA ŽENU, SITUACIJA JE ČUDNA
Nikola Lazarević, Foto: D. Petrović, Privatna Arhiva

novi detalji

OVO JE NIKOLA KOJI JE UBIO LELU NA NOVOM BEOGRADU, PA SEBE: Njegove komšije u šoku posle zločina - ON IMA ŽENU, SITUACIJA JE ČUDNA

Crna Hronika -

Nikola Lazarević (45) iz Požarevca koji je u sredu oko 17 sati nožem nasmrt izbo Lelu Stojadinović (55) na Novom Beogradu, pa izvršio samoubistvo, svojim bezumnim činom zaprepastio je sve koji ga poznaju.

- E, moj druže i prijatelju, nije trebalo ovako. Počivaj u miru - napisao je jedan Nikolin prijatelj na Fejsbuku, opraštajući se od njega.

Nikola Lazarević
Nikola Lazarevićfoto: Privatna Arhiva

Oni koji su ga poznavali kažu da je Nikola za njih bio korektan čovek, oženjen i imućan.

- On živi u Požarevcu sa suprugom i porodicom. Imao je autolimarsku radnju i šlep službu. Posao mu je dobro išao, lepo je zarađivao, tako da je porodica bila materijano obezbeđenja. Njegova supruga je takođe fina žena, a šta se s njim desilo verujte da ne znamo - kaže jedan šokirani komšija iz Požarevca i dodaje:

- Čuli smo da je ubi neku ženu u Beogradu, pa sebe, a ko je njemu ta žena mi ne znamo. Pročitali smo da su bili emotivni partneri, što nam nije jasno, jer Nikola u Požarevcu ima svoju suprugu. Ja sad ne mogu da tvrdim da mu je ubijena bila devojka, nisam ih nikada video zajedno, niti znam ko je ta žena. Čudna situacija.

Iza ovih vrata se desio zločin
Iza ovih vrata se desio zločin foto: Kurir.rs

Od pokojnog Lazarevića na društvenim mrežama se oprostila i njegova supruga. Ona je objavila niz njihovih zajedničkih fotografija, na kojima su zagrljeni, a prijatelji su joj ispod izjavljivali saučešća i ostavljali uplakane emotikone i emotikone slomljenog srca.

Podsetimo, tela muškarca i žene u stanu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu 15. maja oko 17 sati pronašao je sin (23) ubijene žene. Komšije iz zgrade su ispričale da je Lela došla tu nešto ranije, kako bi pričuvala stan svojoj mami.

- Lelu nismo dobro poznavali, nije živela ovde. Tu joj živi mama, ali je žena otišla u banju, a Lela je došla da čuva stan dok ona nije tu. U sredu je kod nje došao taj čovek, njega tek ne poznajemo, ali su u jednom momentu postali jako bučni. Iz stana je dopirala cika i vika, bilo je jasno da se svađaju - ispričao je komšija i dodao da je Lelin sin ubrzo došao i zatekao jeziv prizor.

Mesto užasa na Novom Beogradu
Mesto užasa na Novom Beogradufoto: D. Petrović

- Ispostavilo se da je muškarac prvo pretukao ženu, pesnicama je izudarao, tako da je bila sva modra. Onda ju je iskasapio kuhinjskim nožem i na kraju je sebi zario nož u vrat - ispričale su šokirane komšije.

Kako smo ranije saznali, ubijena žena i muškarac koji se ubio bili su emotivni partneri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track