PERVERZNA NASTAVNICA: Matematičarka posle časova seksualno zlostavljala đake!
Foto: FOTO KURIR

NIJE BIRALA

PERVERZNA NASTAVNICA: Matematičarka posle časova seksualno zlostavljala đake!

Austrija -
Glasine po kojima je nastavnica stavljala narkotike u piće i slatkiše, svojim žrtvama nisu dokazane, saopštili su u tužilaštvu

VAJSKIRHEN - Državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv nastavnice (25) matematike, hemije i fizike zbog seksualnog zlostavljanja učenika iz okruga Murtal u Štajerskoj.

Ova privlačna dvatesetpetogodišnjakinja tereti se za polne radnje sa jednim 13-godišnjakom i jednim 14-godišnjakom, i sa dve učenice, takođe mlađe tinejdžerke. Ona je kako je utvrdila istraga tinejdžerima kod kuće držala privatne časove iz predmeta koje je predavala, a potom ih je odvela u diskoteke i posle plesa do duboko u noć sa njima imala seksualne kontakte."Tu je bilo i teškog polnog maltretiranja", izjavio je državni tužilac iz Leobena, nadlažan za ovaj slučaj.Glasine po kojima je nastavnica stavljala narkotike u piće i slatkiše, svojim žrtvama nisu dokazane, saopštili su u tužilaštvu, koje je proveravalo i ove optužbe. Nastavnica je suspendovana odmah pošto se saznalo za ovaj skandal. Ona je uhapšena i jedno vreme je provela na psihijatrijskom odeljenju na lečenjuje, potom je sprovedena u istražni pritvor. Nastavnica je priznala većinu navoda iz optužnice. Deca sa kojom je imala nedozvoljen odnos još uvek su na psiho terapiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track