SUŽAVA SE OBRUČ OKO UBICE TAKSISTKINJE: Ovo je  čovek koji je prerezao grlo Ingrid V. (56)
Foto: Pt

POLICIJA PRONAŠLA KLJUČNE DOKAZE

SUŽAVA SE OBRUČ OKO UBICE TAKSISTKINJE: Ovo je čovek koji je prerezao grlo Ingrid V. (56)

Austrija -
Policija je nedaleko od mesta zločina pronašla nož kojim je žena ubijena i bačenu crno belu jaknu kakvu je nosio čovek koji je poslednji ušao u njen taksi
1 / 6 Foto: Printscreen Nachrichten.at

LINC - „Hvala Ingird za sve!“ – postovano je fejsbuk stranici taksi firme za koju je radila ubijena Ingrid V. (56).

Policija je oko 02.30 sati pronašla njeno beživotno telo u automobilu makre "mercedes" ispred prodavnice cveća u Gunskirhenu (Gunskirchen) u Gornjoj Austriji.

Žena je imala je vise ubodnih rana i prerezano grlo – sumnja se da je zlocin počinila mušterija koja je poslednja ušla u kola.Oko 21 sat Igrid je krenula sa mušterijom u pravcu Velsa. Međutim kako duže vreme nije bila dostupna i nije se javljala centrali, firma je alarmirala policiju, koja je pronašla Ingrid mrtvu u kolima.

Mesto zločina je detaljno pretraženo i na udaljenosti od oko 300 metara od automobila pronađen je nož, kojim je žena ubijena i crno bela jakna marke "Smog" sa natpisom "WEST HILL 1982 Scotland", konfekcijske veličine S, koja pripada ubici. Na osnovu rekonstrukcije zločina policija je ustanovila da je ubistvo počinjeno u 22.30 sati.

Policija u potrazi za dokazima  (Foto Printscreen nachrichten.at/Matthias Lauber)
Policija u potrazi za dokazima (Foto Printscreen nachrichten.at/Matthias Lauber)

Pregledom sigurnosnih kamera sa železničke stanice pronađena je osoba u jakni kakva je pronađena na mestu žločina, kako ulazi u taksi Ingrid V.

Osumnjičeni je visok 1,70 metara visok, mršav i ćelav, a policija moli sve građane koji eventualno poznaju ovu osobu dili imaju neke informacije vezane za zločin i ubicu jave na broj telefona: 059133-40 3333.

(M. Ć.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track