(VIDEO) ČUVAJTE SE OVOG ČOVEKA: Prevarant uvaljuje jeftine kopije firmiranih odela kao originale!
Foto: Printscreen Youtube

Bečki prevarant

(VIDEO) ČUVAJTE SE OVOG ČOVEKA: Prevarant uvaljuje jeftine kopije firmiranih odela kao originale!

Austrija -
Italijan izabere žrtvu u Beču i izjada joj se kako je prokockao sve pare nudeći u zamenu za 200 evra skupo "Armanijevo" odelo

BEČ - Mesecima jedan Italijan vara lakoverne građane po Beču.

Elegantan, šarmantan muškarac u dobrom automobilu kada izabere žrtvu izjada joj se kako je prokockao sve pare i nudi zamenu za 200 evra firmirano odelo. To bi možda i bio dobar posao da se ne radi o jeftinoj kopiji čija je vrednost mnogo manja od 200 evra.

Mihael L., koga je ovaj prevarant pokušao da ubedi da kupi ovu imitaciju snimio je mobilnim telefonom čitavu "akciju" Italijana koji nije štedeo ni reči ni osmehe kako bi uspeo u svojoj nameri. Snimak su objavili i austrijski mediji.

Ovaj druželjubivi i lepo obučeni Italijan, zaustavlja prolaznike i počinje već pripremljenu priču da je preprodavac dizajnirane garderobe i da je u Beč došao službeno, ali da se malo zaigrao u kazinu i potrošio sav novac, prekoračivši limit i na kreditnoj kartici.

Žrtvama onda predlaže da im "izuzetno vredno" odelo marke Armani proda za samo 200 evra iako je "njegova prava cena čak 1.200 evra" jer mu je novac hitno potreban, da bi kupio benzin i vratio se u Italiju.

Ne zna se koliko je građana naselo, ali se građani upozoravaju da se drže što dalje od ovog prevaranta.

http://www.youtube.com/watch?v=SqcVOeW9X7k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track