Prikaži najnovije vesti
Nedeljko Bajić Baja, devojka Ivana, dete, trudna, spot, pesma Mokra do gole kože
Kurir otkriva

Baja napravio dete devojci iz svog spota!

Stars 246

Nedeljko Bajić prikriva da je s 19 godina mlađom Ivanom, koja je glumila u njegovom spotu za pesmu „Mokra do kože“, i da će u martu postati otac

Ko zmija noge!
Nedeljko Bajić Baja u martu će postati otac! Ali on krije svoju privatnost, pa tako ni najvatreniji fanovi nisu znali da je u vezi s plavokosom Ivanom iz njegovog spota za numeru „Mokra do kože“, a kamo li da je ona u poodmakloj trudnoći. Kad je pesma ekranizovana u leto prošle godine, njih dvoje su već bili u šemi i baš u tom periodu četrdesetčetvorogodišnji pevač je javno rekao da mu je vreme da se ženi. I ništa više... Ni da li je u vezi, ni kad... A to je zapravo, kad se izračuna, bilo u vreme kad je saznao da mu je draga trudna. Ona je, inače, od njega mlađa 19 godina.

- Nikome nije jasno zašto čovek čak i to krije. Iznajmio je stan na Vračaru za njih dvoje i uveliko spremaju sobu za bebu - kaže naš dobro obavešten izvor.

Pošto žive u ovom beogradskom naselju, u komšiluku im je poznati gradski kafić „Prive“, gde su se pre dva dana ljubili naočigled prisutnih gostiju. Pozvali smo Baju iako znamo da ne želi da priča o privatnom životu, baš kao i nedavno kad je gostovao kod Gorana Čomora u emisiji „BN koktel“ i kad je vešto izbegavao da daje odgovore na pitanja o ženidbi. Međutim, ostao je nedostupan do zaključenja broja.

(M. V.)http://www.youtube.com/watch?v=fJi-hWvvLlM

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir