Kurir otkriva

Baja napravio dete devojci iz svog spota!

Stars

Nedeljko Bajić prikriva da je s 19 godina mlađom Ivanom, koja je glumila u njegovom spotu za pesmu „Mokra do kože“, i da će u martu postati otac

Nedeljko Bajić Baja, devojka Ivana, dete, trudna, spot, pesma Mokra do gole kože

Ko zmija noge!
Nedeljko Bajić Baja u martu će postati otac! Ali on krije svoju privatnost, pa tako ni najvatreniji fanovi nisu znali da je u vezi s plavokosom Ivanom iz njegovog spota za numeru „Mokra do kože“, a kamo li da je ona u poodmakloj trudnoći. Kad je pesma ekranizovana u leto prošle godine, njih dvoje su već bili u šemi i baš u tom periodu četrdesetčetvorogodišnji pevač je javno rekao da mu je vreme da se ženi. I ništa više... Ni da li je u vezi, ni kad... A to je zapravo, kad se izračuna, bilo u vreme kad je saznao da mu je draga trudna. Ona je, inače, od njega mlađa 19 godina.

- Nikome nije jasno zašto čovek čak i to krije. Iznajmio je stan na Vračaru za njih dvoje i uveliko spremaju sobu za bebu - kaže naš dobro obavešten izvor.

Pošto žive u ovom beogradskom naselju, u komšiluku im je poznati gradski kafić „Prive“, gde su se pre dva dana ljubili naočigled prisutnih gostiju. Pozvali smo Baju iako znamo da ne želi da priča o privatnom životu, baš kao i nedavno kad je gostovao kod Gorana Čomora u emisiji „BN koktel“ i kad je vešto izbegavao da daje odgovore na pitanja o ženidbi. Međutim, ostao je nedostupan do zaključenja broja.

(M. V.)http://www.youtube.com/watch?v=fJi-hWvvLlM

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Mnogo funkcionera veruje da je na snazi komunistički totalitarizam i da su političari iznad zakona Dragomir Anđelković, analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!