TUGA: Umro zapaljeni bokser (64), ubijen zbog 100 evra!

Posle mesec dana borbe

TUGA: Umro zapaljeni bokser (64), ubijen zbog 100 evra!

Crna Hronika -
Dželju Ališanovića (64) iz Smederevske Palanke opljačkali su i zapalili podstanari Anđelka Crnjin (44) i Dalibor Stojanović (35)

SMEDEREVSKA PALANKA - Dželja Ališanović (64), nekadašnji jugoslovenski šampion u boksu, koji je početkom februara pretučen pa zapaljen u svom stanu u Smederevskoj Palanci, umro je od teških opekotina.Nekoliko sati nakon napada policija je uhapsila Anđelku Crnjin (44) i Dalibora Stojanovića (35), koji su kao podstanari živeli u Ališanovićevom stanu.Udarali ga i grejalicom- Nesrećni čovek bio je u teškom stanju. Zadobio je opekotine trećeg i četvrtog stepena, a noge su mu bile ugljenisane. Lekari su učinili sve što je bilo u njihovoj moći kako bi ga spasli, mesec dana se borio za život, ali, nažalost, nije izdržao - kaže izvor Kurira iz istrage.Podsetimo, Anđelka Crnjin, konobarica iz Smederevske Palanke, i Nišlija Dalibor Stojanović terete se da su u noći između 3. i 4. februara brutalno pretukli stanodavca, opljačkali ga, pa izazvali požar u stanu. Efikasnom akcijom smederevske policije napadači su za manje od 24 sata završili iza rešetaka.- Pretpostavlja se da se Ališanović najpre posvađao s podstanarima, koji su potom nasrnuli na njega. Udarali su ga pesnicama, a onda i svačim što im je palo pod ruku, stolicom, grejalicom... Nesrećni čovek je od brojnih udaraca pao, a nasilnici su mu oteli 100 evra i zapalili garderobu na podu - rekao je naš sagovornik.

Osumnjičena... Anđelka Crnjin
Osumnjičena... Anđelka Crnjin

Pobegli vozom

Crnjinova i Stojanović potom su zaključali izlazna vrata i pobegli iz stana.- Komšije su osetile dim i odmah razvalile vrata i upale u stan. Zatekli su Ališanovića u plamenu. Zgrabili su kofe s vodom kako bi ugasili vatrenu stihiju. Ubrzo su stigle i vatrogasne ekipe, koje su lokalizovale požar, a bivši bokser je prevezen u bolnicu - kaže izvor Kurira.Napadači su posle zločina seli u voz i uputili se ka Novom Bečeju.- Crnjinova je rodom iz tog grada, pa su ubrzo privedeni - dodao je naš sagovornik.

KomšijeBIO JE DOBAR ČOVEKKomšije nastradalog Ališanovića kažu da je on bio dobar čovek i da nikad nikakve probleme nije pravio.- Bio je bokser, takmičio se u našoj reprezentaciji i bio veoma uspešan. Pre nekoliko godina, samo iz njemu poznatih razloga, ime je promenio u Boban Bogdanović - ispričale su komšije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track