SAČEKUŠA ISPRED ŠKOLE: Evo kako je pucnjava u Novom Sadu povezana sa UBISTVOM TEODORE KAĆANSKI
Foto: Slađana Stojanović I Printscreen FB

Policija intenzivno ispituje vezu između dva slučaja

SAČEKUŠA ISPRED ŠKOLE: Evo kako je pucnjava u Novom Sadu povezana sa UBISTVOM TEODORE KAĆANSKI

Crna Hronika -

Maloletni sin Nika Uskokovića (38), koji je juče ranjen u sačekuši ispred Osnovne škole „Đura Daničić“, sedeo je u trenutku pucnjave na zadnjem sedištu džipa, koji su napadači bukvalno izrešetali, a postoje i indicije da je ovaj slučaj povezan s ubistvom Teodore Kaćanski (30), koja je greškom upucana u novembru prošle godine.

Naime, Uskoković je ranjen u utorak pre podne, kada su nepoznati napadači otvorili vatru na džip „rendžrover“ kojim je upravljao.

Uskoković je vozio džip sa zatamnjenim staklima koji je u vlasništvu Gorana Kovačevića zvanog Goranac. Prema dosadašnjim informacijama, meta ovog obračuna bio je upravo Goranac, kome je Uskoković šurak, odnosno oženjen je njegovom rođenom sestrom. Inače, oni su iz ekipe Nenada Stevića, čija je devojka Teodora Kaćanski ubijena greškom na sličan način u novembru 2016. godine.

Podsetimo, Teodora Kaćanski (30), teško je povređena u pucnjavi u Vardarskoj ulici u novosadskom naselju Telep.

Maskirani muškarac je pucao u vozačev deo "rendž rovera" beogradskih tablica, a u tom trenutku je tu sedela Teodora. Ona je nedugo potom podlegla povredama u Kliničkom centru Vojvodine.

POTRESNA ISPOVEST TEODORINE DRUGARICE: Sada je u miru na nekom boljem mestu sa svojom majkom

Nepoznati napadač izleteo je iz žbunja i ka njoj ispalio pet hitaca iz pištolja dok je izlazila iz crnog džipa ’’rendž rover’’, beogradskih registarskih oznaka u Vardarskoj ulici u Novom Sadu.

Nesrećna devojka ostala je u lokvi krvi ispred ulaza u kome je živela sa momkom, a napadač je peške pobegao ka Bulevaru Patrijarha Pavla gde mu se gubi svaki trag.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Novosadski Skole upucan u belom džipu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track